EKSKLUZIVNO: Ovo je 6 FARMERA koji imaju najviše glasova! (FOTO)

Šestoro farmera se do sada izdvojilo po broju glasova i to pet žena: Stanija, Zorica, Maja, Tamara, Jelena Krunić i jedan muškarac! Naravno - KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! On bi pobedio da se Farma sutra završi

  • 19

Najgledaniji rijaliti šou u Srbiji  - "Farma" polako završava svoj prvi mesec emitovanja, a brojni fanovi uveliko, iz nedelje u nedelju, glasaju za svoje favorite koje žele da zadrže na imanju u Lisoviću. Telegraf ekskluzivno otkriva ko su farmeri s najviše glasova u prvih mesec dana i - KO BI BIO POBEDNIK DA SE FARMA SUTRA ZAVRŠI.

SKANDALOZNI SNIMAK: Pogledajte kako su Zorica i Ali King smestili Lepom Mići govor mržnje! (VIDEO)

OPŠTA TUČA NA FARMI: Mlatili se Zorica, Ali King i Lepi Mića, PEVAČICA NAPUSTILA RIJALITI!

- Što se tiče glasova, ovo je jedna od najpopularnijih Farmi do sada i oni za koje se glasa nalaza se uglavnom u dve velike grupe, kaže izvor Telegrafa, blizak produkciji, i dodaje:

- U prvoj grupi je desetak farmera čija je razlika u broju glasova na nedeljnom novou (kada se glasa za svog favorita na Farmi) veoma mala, što se najbolje videlo prilikom poslednjeg izbacivanja, kada su Ivan Gavrilović, Rade, Balerina i Lepomir pre kviza znanja bilo gotovo izjednačeni. Ako se ovakav trend nastavi, a niko od njih ne promeni svoje ponašanje iz letargičnog u energično, zanimljivo za gledaoce, oni će ispadati vrlo brzo.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Naš izvor otkriva ko se nalazi u drugoj, jakoj grupi:

- U drugoj grupi se nalazi takođe desetak farmera, koji se, uglavnom, iz nedelje u nedelju, u zavisnosti od toga da li su bili aktivni i zanimljivi međusobno bore za prvih 5, 6 mesta. Među onima koji su u vrhu je pet žena i jedan muškarac: Maja Nikolić, koja ima i najviše hejtera, ali i dovoljan broj fanova koji vole njenu taktiku nerviranja ostalih, potom Zorica Marković (kojoj će posle skandala još više skočiti rejting), zatim Stanija Dobrojević (koja je provalila da u rijalitiju često pobeđuju oni koji sebe predstavljaju kao žrtvu), ali su tu i Jelena Krunić, kao i Tamara, koja je imala nekoliko situacija (snimak "seksa", svađa sa Stanijom, suprotstavljanje Maji, jak stav) zbog kojih su je glasači veoma zagotivili.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

PA, OVO JE VAN PAMETI! Bićete u šoku kada pročitate ko je kriv za incident na "Farmi" i šta se zaista desilo!

Ipak, na samom vrhu, neprikosnoveno od početka Farme se nelazi samo jedno ime: KRISTIJAN GOLUBOVIĆ:

- Kristijan je taj koji ima ubedljivo najviše glasova od početka. U jednom trenutku je imao više glasova nego svi ostali farmeri zajedno i verovatno je od svih Farmi do sad on ubedljivo najveći favorit. Ukoliko se nešto drastično ne bude promenilo, ako on svojevoljno ne izađe ili ukoliko iz bilo kog razloga ne bude završio Farmu, Kristijan će gotovo sigurno pobediti, zaključuje izvor Telegrafa.

Printskrin: Youtube/Farma Official Channel Printskrin: Youtube/Farma Official Channel

Ipak, kako saznajemo, zadruga uskoro sprema još neka velika iznenađena, koja će na Farmi napraviti velike tektonske poremećaje, pa treba očekivati i neočekivano, a jedna od prvih osoba (a njoj će se najmanje obradovati upravo Kristijan) je ulazak Tijane Đuričić - kraljice silikona.

NOVI SILIKONI ZA FARMU: Evo sa kolikim grudima će ova starleta ući u rijaliti! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA