Srpske lepotice blistaju na plaži (FOTO)

Najbitnija uloga predavača je da predoči devojkama da lepota mora da ima smisao, u suprotnom je ukrasni papir koji ima kratak rok trajanja

  • 1

Pripreme naših lepotica, finalistkinja izbora za "Mis Srbije", u Porto Karasu su uveliko u toku. Svaki sekund organizatori koriste za rad sa devojkama. 

Najlepše Srpkinje ostavile Grke bez teksta! (FOTO)

Radni dan počinje jutarnjim kondicionim trenigom, zatim vežbama tai čija (sklad duha i tela). Aktivnosti se nastavljaju pripremom za fotografisanje i video snimanja. U Porto Karas su doputovale Suna Moja i  Naoko Spis, koje spadaju među najbolje i najcenjenije svetske modne fotografe. One su na najbolji način iskoristile prelep pejzaž Porto Karasa da naše lepotice fotografišu u haljinama Vladanke Celi.

Foto: Promo/Mitar Mitrović Foto: Promo/Mitar Mitrović

I Ras fashion uz, za ovu priliku, specijalno dizajnirani nakit City fashion.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Dan se završava večernjim brifingom tima i edukacijom devojaka o značaju i ulozi najlepše devojke Srbije. Šta je to titula Mis, koliko nosi obaveza i odgovornosti. Šta je to što ambasadorka lepote treba da poseduje i na koji način da predstavi državu Srbiju u svetu. Najbitnija uloga predavača je da predoči devojkama da lepota mora da ima smisao, u suprotnom je ukrasni papir koji ima kratak rok trajanja. Samo lepota sa smislom je vanvremenska, snažna i moćna. Ko taj model prihvati uspeh je zagarantovan!

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Novinarka informativnog programa TV Pink, Maja Manojlović takmičarkima prenosi svoja iskustva i objašnjava im važnost i značaj medija, kako se komunicira sa predstavnicima sedme sile, a ko zna, možda je upravo neka od finalistkinja i njena potencijalna naslednica i novo televizijsko lice.

Foto: Promo/Mitar Mitrović Foto: Promo/Mitar Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA