ZAVODNICA: Stanija bila s trojicom iz "Survajvera" (VIDEO)

Spavala si sa Ognjenom, zaljubila si se u Vladu, a bila si u vezi sa Nikolom, rekao Makedonac srpskoj starleti, koja mu je uzvratila pretnjama

  • 2

U rijalitiju "Survajver" svakim danom je sve zanimljivije. U večerašnjoj emisiji  Žare je u žustroj svađi sa Stanijom otkrio da  je starleta na Kostariki bila u vezi sa trojicom takmičara - Ognjenom, Vladom i Nikolom.

Svađa srpske starlete i makedonskog voditelja zapodenuta je kada je Stanija u šali rekla da su Jelena Maćić i Žare novi ljubavni par. Na ovu opasku, Makedonac je uzvratio rečima:

- To nije istina, ja imam ženu i dete i nemoj tako da se šališ. A, ti mi nešto kažeš? Spavala si sa Ognjenom, zaljubila si se u Vladu, a bila si u vezi sa Nikolom. Da li će tvom momku to da prija kod kuće!

Kočoperna Plejboj zečica nije mu ostala dužna, a pale su i žestoke pretnje:

- Ja nemam momka kod kuće i to nije vaš problem. Za uvrede koje ste izrekli na moj račun u Beogradu bi se našao neko da Vas išamara. Možete Vašu ženu i ćerku da nazivate tim rečima, a ne mene. Lako je Vama da me ovde napadate dok sam nezaštićena i sama, dođite u Beograd, pa probajte to, navela je Stanija.

U toku noći stigao je i novi takmičar na Ostrvo odbačenih - političar Marko Karadžić. Činilo se da su ga Jelena i Žare lepo dočekali, a zapravo su mu time napomenuli kako prvu noć novi odbačeni ne spava s ostalima.

Marko tu vest nije dobro primio, pa je odbio da spava na drugom mestu. Žare i Jelena su mu se smejali jer su zaključili da se "pridošlica" boji mraka.

(A. V. / RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stankovic sasa

    23. april 2012 | 19:12

    Stanija je svoj karakter izmestila na pogresno mesto, uspela je Zareta oblajavati, a kad joj Zare vrati, oseca se povredjeno i uvredjeno. Vazila je za glavnu zavodnicu u svom starom plemenu, nije trenutak provela sa svojim koleginicama, svaki slobodan trenutak je koristila za koketiranje i zavodjenje muskog dela plemena, a sada je smerna i nevina. Koja bi pa budala skocila da se razracunava zbog tebe. Verovatno neki nedoprcani klinac, nemoj biti mnogo ubedjena kako si nepremostiva ribetina !

  • facebook_mile.trajkovic2

    23. april 2012 | 21:06

    sta je tu cudno daq je sa tobom bila tada bih bila ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA