Orlando Blum u Beogradu, posetio migrante (VIDEO)

 
  • 0

Popularni glumac boravio je u srpskoj prestonici tokom jučerašnjeg dana i prenoćio u jednom poznatom hotelu

Posle Pirsa Brosnana, Džerarda Batlera, Kevina Kostnera, u Beogradu je bio još jedan svetski poznati glumac. U pitanju je Orlando Blum.

Zvezda serijala filmova "Gospodar prstenova" i "Hobit" došao je u srpsku prestonicu juče tokom večernjih časova, a budući da je ambasador dobre volje UNICEF-a, on je posetio migrante koji su bili stancionirani u parku kod železničke stanice.

Orlando se igrao s decom, a sa izbeglim ljudima je i pričao, nezvanično saznaje Telegraf iz pouzdanih izvora. Nakon što je obišao migrante, Blum je prenoćio u jednom beogradskom hotelu, a jutarnjim letom odleteo je za Sjedinjene Američke Države.

Printskrin: Prva.rs Printskrin: Prva.rs

Pred dolaska u Beograd, glumac je bio u Preševu. Inače, Orlando Blum je u utorak bio na grčko-makedonskoj granici gde je obišao migrante u tranzintnom kampu u gradu Đevđeliji. Glumac se takođe tamo družio i slikao sa izbeglicama, i sa njima razmenio po koju reč.

IGRAO SE SA DECOM, DRUŽIO SE SA IZBEGLICAMA: Orlando Blum posetio migrante u Makedoniji (FOTO)

Foto: Profimedia/ AFP Foto: Profimedia/ AFP

Ekipa emisije Exkluziv usnimila je Orlanda Bluma na Aerodromu "Nikola Tesla", a kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA