SNEŽANA DAKIĆ: Prijavila sam se na Biro za zapošljavanje, nemam od čega da živim!

- Do sledećeg projekta, ja sam nezaposlena. Diplomirala sam španski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu i imam zvanje profesora španskog jezika i književnosti - kaže Snežana

  • 19

Popularna voditeljka Snežana Dakić, trenutno je bez posla budući da se njena emisija više ne prikazuje na "Pinku", pa je, kako kaže bila primorana da se prijavi na Biro za zapošljavanje. 

PROVOCIRA U BIKINIJU: Evo šta je Snežana Dakić rekla o "Farmi"! (FOTO)

- Tačno je da sam se nedavno prijavila Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Budući da mi je pre nekoliko meseci istekao ugovor sa "Megatrendom", emisija mi se ne prikazuje na "Pinku", a pošto me je muž tužio sudu za razvod braka, ne primam ni alimentaciju. Iako sam u prethodnih godinu dana imala težak period, sve vreme visoko eksponirana u javnosti sa velikim troškovima produkcije emisije i života sa maloletnim detetom, moji poslodavci nisu prepoznali potrebu da mi pomognu. Do sledećeg projekta, ja sam nezaposlena. Diplomirala sam španski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu i imam zvanje profesora španskog jezika i književnosti - rekla je Snežana Dakić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    1. oktobar 2015 | 16:35

    Obicno sam na strani zena ali nije nas uverila u skromnost i pomirljivost situacijom u kojoj se svi nadjemo. Slike i izvestaji uzivanja u letnjim carolijama su punile zutu stampu ovog leta. Uvek puna sebe isuvise navikla na raskosan zivot udarila u zid. Mozda je dobro za nju da nauci lekciju. Zivot je pun nepredvidljivih stvari.

  • Dino

    1. oktobar 2015 | 16:14

    Dobrodošla u klub,sad ćeš da vidiš kako je ostalom narodu.

  • Jelena

    1. oktobar 2015 | 17:00

    rasplakacu se nad njenom sudbinom. imam i ja fakultet, pa sta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA