OPŠTI HAOS: Kristijan udario Jelenu Krunić, ona u suzama, hoće da izađe sa Farme! (FOTO)

Golubović je udario klaberku dok je ona pokušavala da ga zadrži kada je krenuo na Tijanu

  • 12

U trenutku kad je Kristijan Golubović napao Tijanu Đuričić i umalo je prebio, skočile su Suzana Vukašinović i Jelena Krunić da ga drže.

UMALO JE PREBIO: Kristijan pljunuo Tijanu u lice, prevrnuo joj krevet, ostali ga jedva odvukli! (FOTO)

POMAHNITAO: Pogledajte kako je Kristijan pljunuo Tijanu i umalo je sravnio sa zemljom! (VIDEO)

Dok se Kristijan opirao Suzana i Jelena su pokušavale da ga zadrže pa pale zajedno s njim. Krunićevu je udarila daska u glavu, ali kako ona tvrdi i Golubović rukom.

LETEĆE PERJE NA FARMI: Ulazi Kristijanova žena?! (FOTO)

Jelena se držala za glavu i plakala, a najviše je zabrinulo to što njena majka sve to gleda, pa je rekla da će napustiti "Farmu".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle?

    7. oktobar 2015 | 23:55

    Sreća pa imamo RRA ili kako se već sada zovu koji, da valjano rade svoj posao , odavno bi ukinuli SVA TRI trenutno aktuelna rialiti peograma i to zbog nemorala, podsticanja na fizičko nasilje i psovki koje ni od najokorelijeg kamiondžije nikada nećete čuti.I sve to u prime time-u tj. u vreme kada TV gledaju i deca i odrasli.Ovakvih programa ima i na zapadu ali ukoliko je dozvoljeno ovakvo ponašanje onda su programi zaštićeni kako za maloletne tako i generalno za populaciju koja nije spremna da plati da bi takve gluposti gledala.Jedino kod nas je sve dozvoljeno, primenjuju se dvostruki aršini-za istu stvar neki se kažnjavaju, neki ne...neki se diskvalifikuju a neki pak samo opominju itd!Mesec ipo dana gledaoci i čitaoci se BOMBARDUJE sa svih strana učesnicima rialitija i njihovim "remek-delima"...pitam nadležne i iz Ministarstva kulture:g.dine Tasovac, zašto vas plaćamo?Možete li da utičete da ,pre svega naša omladina, bude pošteđena ovog svakodnevnog TV horora?Zemlja Srbija trenutno ima MNOOOOGOOO veće i ozbiljnije probleme na koje treba staviti akcenat i koje treba rešavati.Nismo mi još na nivou da bi mogli da prikazujemo ovakvu vrstu programa a da on ipak bude na nivou - naravno i učesnici u istom.

  • Mascotte

    7. oktobar 2015 | 23:25

    Dno dna!!!!!dokle vise!!!!!

  • Dr.Mr.

    8. oktobar 2015 | 01:44

    Ne razumem zbog čega se meša da zaustavi svaku svađu i tuču, uvek popije batine slučajno i posle joj je đavo kriv. Idi kući ako već pričaš da ćeš izaći, nemoj da smaraš ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA