KRISTIJAN U PANICI: Ne znam šta se sa mnom dešava, ovo mi se nikad nije dogodilo! (FOTO)

Golubović se uspaničio čim se probudio, setivši se da je imao burnu noć

  • 19

Posle burne noći, izbacivanja iz "Farme" i kasne žurke na kojoj su se provodili, Kristijan Golubović se kao i ostali farmeri, probudio mamuran i nije znao ni šta mu se sve dogodilo.

Kristijan se probudio ne znajući ni koliko je sati, ni šta je radio, ni ko ga je doveo u sobu... Samo je kukao da ga sve boli, kao nikad ranije.

POTERA U BARAJEVU: Zorica krenula da beži sa "Farme", nećete verovati na koji način!

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Kristijan objasnio zašto je napao kraljicu silikona, a ono što je rekao o njenom psu će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Budući da su se farmeri sinoć ludo provodili na žurki koja je počela kasno, posle izbacivanja dvoje takmičara, danas im ne polazi za rukom da se razbude i pokrenu iz spavaće sobe.

Nikad u životu nisam osetio ovako nešto. Kao da mi neka magla prođe kad pređem rukom po vratu, boli me glava, vrat, leđa... Zaspao sam negde, ne znam ni gde... Na podu sam spavao, na nekom plavom peškiru - pričao je Kristijan nepovezano.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Dva sata sam bio u ovom kupatilu, neki plavi peškir znam da je bio... Ne znam ni gde su mi papuče, ni cipele, u čemu sam došao, ništa ne znam - žalio se Kiki, dok je mamurno nameštao krevet.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republikanac

    9. oktobar 2015 | 14:01

    To je taj kralj, čovek za primer, mučenik koji je krenuo stranputicom, jedan iskren i pravi porodičan čovek... Pa on je dno dna ove farme i slika ove tuzne Srbije. Samo glasaj Srbijo i salji poruke da vam ostane sto đuze ovakav čovek

  • babaroga

    9. oktobar 2015 | 16:24

    Svakoga dana u svakom pogledu sve više otkriva svoje pravo lice.Koje je zlo i naopako...

  • Lidija

    9. oktobar 2015 | 13:41

    Cuj gde je bio. Pa sa balerinkom u WC-u. Isterao je Milosa i Medenicu i ostao sam sa balerinom. I trebaju biti kaznjeni sto su se zatvorili sami. Sram ga bilo. Kao nece da spava kraj balerine, luda, pijana skace mu po krevetu, on se kao mice od nje a lud je za njom. Samo ide i carka je i trazi. Koga bre on laze. I sebe, i farmere, i zenu svoju sto je najzalosnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA