Grand festival: Nove fotografije iz drugog polufinala (FOTO)

Pogledajte šta se dešavalo iza scene na drugoj kvalifikacionoj večeri najvećeg balkanskog folk festivala

  • 5

Druge večeri "Dijet Plus Grand festivala" bilo je mnogo napetije nego na prethodnom polufinalu. Naime, neki izvođači su se nakon nastupa u bekstejdž vraćali nezadovoljni, pa se čini da su takvu energiju prenosili na ostale. Dok su prve večeri svi bili raspoloženi i međusobno komunicirali, prošle noći pevači su ćutali i nestrpljivo očekivali rezultate i proglašenje finalista.

Katarina Živković je nakon proglašenja brzo izašla iz bekstejdža u pratnji dečka Baneta Jankovića. Ona je bila nezadovoljna rezultatom glasanja žirija, naročito jer je važila za jednog od favorita.

Najveću podršku kolega imali su Dejan Matić i Bane Mojićević, koji su i prošli u finale. Matić je bio najstaloženiji učesnik i sve vreme nakon nastupa sedeo je sa saradnicima, dok je Zorica Marković nervozno i neprekidno gledala u monitor.

Takmičari koji će se u petak naći u finalu četvrtog Grand festivala su: Bane Mojićević, Milica Todorović, Darko Filipović, Dejan Matić, Ivana Pavković, Mina Kostić i Darko Lazić i Slobodan Vasić.

(A. V.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    25. april 2012 | 18:46

    Najbolja pesma nije prosla...sramna odluka zirija. Sve cestitke Katarini za pesmu, glas, stas, koreografiju, stajling....Ziri vama pitanje ZASTO?????

  • Milica

    25. april 2012 | 18:39

    Bane Mojicevic jeste dobar pevac,ali zar ziri misli da je narod toliko glup da ne vidi i ne cuje da ta pesma nije zasluzila finale ! A tek Darko Lazic i Slobodan V ??? Pa stvarno ima li to smisla i da li se vi to sprdate sa gledaocima i fanovima ?! Cak ni Mira Skoric i Ivana Selakov nisu imale pesmu a finale ! Zasto Natasa Dj.nije prosla a imala je kvalitetniju pesmu,ili Pepi i Jelena Kostov ! Zar po necijoj direktivi moraju proci pobednici serijala ZG !? Smesnooo i jadan je GRAND! U celoj zemlji je nepravda ,pa sto bi tu bio izuzetak ? Naravno imate najmocnije oruzje-MEDIJE i mozete soliti narodu pamet ! Sta je Katarina Zivkovic toliko skrivila da toliko bude sikanirana od strane Granda ???? Realno nije bilo toliko kvalitetnih pesama ni 1 nj 2 veceri,ali svakakoBane M,Darko L i Sloba V.nisu imali pesmu za filale....SRAMOOOTA! I sam Bane M.je bio iznenadjen !Znao je decko da ima boljih pesama !OVO JE ZEMLJA SRBIJA !!!!

  • Mira

    25. april 2012 | 21:41

    Sve pohvale za Kacu pesma stajling sve je bilo vise nego dobro!!! A sta je ziri ocenjivao sama se pitam?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA