Jelena otkrila intimne detalje iz seksualnog života dok je bila u vezi Čupom

- Ostavila sam ga jer nije mogao da me zadovolji u seksu. Ako se za tri meseca vidimo na deset dana, imali smo seks tri puta - rekla je rediteljka

  • 9

Jelena Golubović je u rijalitiju "Parovi" otkrila je kako je izgledao njen seksualni život s pevačem Čupom Kalačem dok je bila s njim u emotivnoj vezi.

- Kad ste me već vukli za jezik, evo otvoriću jednu veoma škakljivu temu – počela je svoju priču Jelena Golubović.

Svi su umirili, najviše su dobacivali Miki Đuričić i Marko Perović, podstičući rediteljku da otvoreno priča o svojoj intimi.

- Čupo je impotentan. Ostavila sam ga jer nije mogao da me zadovolji u seksu. Ako se za tri meseca vidimo na deset dana, imali smo seks tri puta. On je znao da ja nisam zadovoljna našim seksualnim životom, ali ništa nije preduzimao povodom toga. Naprotiv, mislim da se mnogo izvlačio, nešto na veru, nešto na neke svoje primedbe, kako ne bismo imali seks – rekla je Jelena Golubović i nastavila:

- Dobar frajer u krevetu se ne ostavlja. Da je valjao, valjda bih ga ovde iskoristila. Nije valjao - dodala je.

- Ja sa Jelenom više nikad ne bih mogao da spavam. Ona je meni stvarala veliki pritisak i nisam imaoželju da spavam. ja to radim iz ljubavi, nisam mašina i na dugme, kad se nekom prohte. – rekao je Čupo Kalač.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Jelena Golubović je nastavila da priča:

- Pošto on nije mogao kod mene, mi smo boravili u tuđem stanu. U dnevnoj sobi njegovirođaci, a mi u spavaćoj sobi. On se stalno vadio na veru. Muslimani ne smeju posle sedam uveče da imaju seks. On je alkoholičar. Posvađa se samnom, da bi išao da pije. Impotentan je i ja sam išla damu kupujem vijagru. Ali, onda mi je rekao:zbog čega si kupila vijagru, kad je kamagra jeftinija i mogu četiri tablete za isti novac da se kupe.

Čupo Kalač je objašnjavao:

- Bili smo na moru i ja sam iz radoznalosti probao vijagru. Imam visok pritisak i ne smem da je pijem. Probao sam je jednom, dva puta. I drugovi za stolom su uzimali. Što se tiče priče da sam alkoholičar, ni to nije tačno. Mesecima ništa ne pijem. Ja 90 odsto vremna provodim za volanom, a u Švedskoj su zakoni strogi, alkohol nikako nije dozvoljen.

Rediteljka jeokrenula opet priču na seksulano život sa bivšim:

- Do dva ujutru smo čitali „Kama sutru“, iz koje sam i ja svašta naučila. Nisam znala da i muškarci imaju svoju „g“ tačku. Ponudila sam mu da gurnem prst u analni otvor, on nije hteo. Stalno se vadio na Kuran, koji ja nisam pročitala. Jednu noć, kad Čupo nije mogao, probudila sam njegovog rođaka, Dašu Kalača i pitala sam: o čemu se radi? Svima sam se žalila. Meni je potreban muškarac. A, on nije mogao.

- Jelena mnogo laže, ali ovo što ona priča je bruka za čitavu bivšu Jugoslaviju – rekao je Čupo. – Nisam hteo seks sa njom kad je imala periodu i naravno, zna se koja je rupa za šta.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Na ovo se brecnula glumica:

- Šta pričaš!? Pa imali smo redovan analni seks! Svi su skočili sa stolice.Miki se smejao glasno, ali je nastavio da je provocira, a onda i dalje da se otkriva.

- Ja bih pre kobilu, nego Jelenu u smrldjivu guzicu! – bio je iznerviran Čupo. – To je jedna smrdljiva smrdulja. Nije me privlačila, kad ustane neočešljana, razvlači se po kući, gega. Zna se šta privlači muškarca.

Miki je pitao Jelenu:

- Je li bilo oralnog seksa?

- Ne, nije bilo. On nije hteo da liže, a ja onda nisam htela da mu pušim. Njemu je to bilo loše, a ja onda nisam htela njega da zadovoljim. Imala sam prave muškarce, kojima to nije bio problem.

Čupo je sve vreme vikao da Jelena mnogo toga izmišlja, ali je grlumica nastavljala:

- Stalno se izvlačio na veru. Te Ramazan, te nije vreme, ne može ovo, ono...

-To što si se ti žalila ljudima, oni su ti se smejali. Smejali su se budali. Svi znaju da su Kalači jako potentni. Takvih kao tri, po tri sam pored puta imao. Smrduljo usmrdela.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Onda ga je glumica dotuka:

- Pričao mi je, ali se ne sećam, da li je on to gledao, ili je njemu to neko radio,ono znate, kad se devojka popiški.

- Marš! Alaha mi, nije tačno! – viknuo je Čupo i napustio dnevnu sobu psujući. – Laže ona.

Jelena se smejala, a Miki Đuričićje dodao:

- To je golden shower (zlatni tuš), to je potpuno normalna stvar.

Foto: Youtube/Farma TvPink Foto: Youtube/Farma TvPink

Ovo je potrvdila i Matora, smejući se Jeleni Golubović i njenom otkrivanju potpune intime.

- Tražio je tokom seksa da ga udaram šakom po goloj zadnjici, u vezi ja sam bila dominantna – završila je Jelena Golubović.

Na nju se zatim obrušila Vesna Rivas:

- Sram te bilo.Da iznosiš svoju intimu ovako. Da blaiš ovog dobrog čoveka. Sramota. Stidi se.

- Da je ona neka žena, imala bi momka iz Beograda, Kraljeva, Vojvodine, ne bi ih jurila po ostrvima – pričao je Čupo. – Ja se slažem, da dovedem svoje dve devojke, a ona nek dovede makar jednog momka, da ga vidimo.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA