LUTKO MOJA, LUTKICE: Radašin ima tehniku za muvanje Vendi, i to PROVERENU! (FOTO)

Kardašijan se do ušiju zaljubio u pevačicu, pa na sve načine pokušava da je osvoji

  • 0

Radiša Miljković Radašin se izgleda najviše obradovao ulasku Vesne Vukelić Vendi na "Farmu", budući da je jasno kao dan da se do ušiju zaljubio u pevačicu.

Kardašijan napisao ljubavno pismo Vendi, pogledajte kako mu je ona uzvratila! (VIDEO)

Ljubavna priča nije nastala tek tako, već su gotovo svi farmeri komentarisali Kardašijanovo ponašanje, kao i to da je svima jasno stavio do znanja da mu se Vendi dopada. Osim što je počeo da se sređuje, češlja, Radašinu nije teško ni da atraktivnoj Vendi izmasira stopala...

- Masirao joj je noge, već dva puta. Seti se kako je Zorici masirao noge... Ona je lepa žena, nema tu šta - pričala je prvo Ivana sa Stanijom.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Prelepa je žena za svoje godine... Svi znamo kako je Ekrema zavodila - komentarisala je Stanija, a ni Maja Nikolić nije imala ništa drugačije mišljenje.

- Počeo je da se češlja, da se kupa svaki dan... Vendi je lepa, zgodna je. Ona je za Radašina seks-bomba, odlično izgleda! Još bolje nego ranije - komentarisala je pevačica, te dodala da joj je Radašin čak sat vremena masirao stopala dok je spavala.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

NESTALI KRISTIJAN, STANIJA I VENDI! Pogledajte šta se događalo na Farmi, dok su kamere prikazivale krave, zečeve i kokoške! (FOTO)

S druge strane, i Vendi je svesna da se veoma dopada Radašinu, pa je i ona, u svom stilu, počela da igra njegovu igru.

- Lutko moja, lutkice. Nosi samo kratke suknjice, nikako dugačko - dobacivao je Radašin pevačici dok mu se ona zavodljivo smeškala, a onda je nastavio raspoloženo da pevuši...

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA