Isidora Bjelica otkrila rezultate poslednjih analiza, a zatim sve šokirala svojom izjavom!

- Ja moram da se povučem i dostojanstveno umrem da me niko ne vidi. To je Balkan - rekla je Isidora u emisiji "Bulevar B92"

  • 43

Vest da se naglo pogoršalo zdravstveno stanje Isidore Bjelice, rastužila je sve, a književnica je u emisiji "Bulevar B92", na šokantan način opisala kako se oseća.

SRBIJA U SUZAMA: Isidora Bjelica rasplakala sve novom porukom na Fejsbuku!

- Ja znam da je Balkan primitivna sredina gde se očekuje kada neko ima ovakvu tešku dijagnozu se povuče i ćuti, da ne podseća druge ljude da će oni možda sutra otkriti da imaju neku bolest. Ja moram da se povučem i dostojanstveno umrem da me niko ne vidi. To je Balkan - izjavila je Isidora koja je dodala da je uvek nastojala da živi zdravo, da nije pušila i jela suhomesnate proizvode.

- Imala sam mnogo tuge, stresa i bombardovanja.Treba mi čudo, a ja sam dovoljno luda da verujem u čudo. Rezultati su mi takvi da Neda Ukraden može uleti i da se fotografiše sa mnom – rekla je Isidora.

Aluzija na skandalozni selfi koji je Neda Ukraden snimila pored bolesne Usnije Redžepove, je više nego očigledna.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    3. novembar 2015 | 16:46

    Draga isidora,zaista ti zelim da ovu bolest pobedis.Tesko jeste.Sta reci samo napred.Ti si I pored svih problema puna humora I volje za zivotom.Tvoje knjige sam sve procitala.Gledala u tv emisijama.Smejala sam se tvojim izjavama I to iskrenim.Ti si zena borac.NAPRED DRAGA,ZIVOT JE PRED TOBOM I SVI ONI KOJI TE CEKAJU I MOLE SE SA TOBOM DA OZDRAVIS.

  • Mad Max SRB

    3. novembar 2015 | 17:58

    Velika podrska za Isidoru

  • livia

    3. novembar 2015 | 17:17

    Ja se iskreno nadam da cu i dalje slušati tvoje genijalne misli i čitati tvoje tekstove. Drži se, draga Isidora! Nedaj se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA