Evo šta je Isidora Bjelica poručila Nedi Ukraden!

- Zbog teških terapija i umora ne odgovaram za kvalitet humora - napisala je Isidora na svom Tviter profilu

  • 12

Nakon što je izjava Isidore Bjelice da su joj "rezultati toliko loši da Neda Ukraden može da uleti i slika se s njom", izazvala pravu lavinu različitih komentara na društvenim mrežama, književnica je na svom Tviter profilu objavila još jednu poruku u kojoj pominje Nedu.

Isidora Bjelica otkrila rezultate poslednjih analiza, a zatim sve šokirala svojom izjavom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    4. novembar 2015 | 16:39

    Postovani citaoci telegrafa,hajde da budemo objektivni u svemu.Neda je jedna dama,intelektualka koja sigurno nije mislila da uvredi Usniju kada se slikala sa njom.Zelela je poslednju fotografiju svoje koleginice.Pa pogledajte slike tesko bolesnih ljudi I dece fotografisane od strane mnogih poznatih licnosti.Da se razumemo niko od nas ne voli smrt I kraj zivota.Svaka slika je uspomena na neki period pa u ovom slucaju tezak.Sto se tice Isidorine izjave ona je htela malo humora povezujuci se na poslednju sliku Nede I Usnije.Nemojte da joj uzmete za zlo.Obe su velike dame.Pozdrav za njih dve I za sve vas.Budite srecni sto ste zdravi jer sve ostalo nije ni bitno!

  • Mile

    4. novembar 2015 | 14:49

    Neda Ukraden se onim selfijem sa sirotom Usnijom Redzepovom grozno grozno ponela, takvo slikanje gde se cereka pored polumrtve koleginice je za svaku osudu i Nedi Ukraden bi najpametnije bilo da se vise ne oglasava jer strasno iritira ljude svojom pojavom i svojim oglasavanjem.

  • Рејналд

    4. novembar 2015 | 14:10

    Ne vidim razlog da se bilo sta izvinjava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA