Ava Karabatić tetovirala "Survajver" na vratu

Hrvatska "Plejboj" zečica istetovirala je na svom vratu "Survivor vite est" (život je preživljavanje), jer je podseća na najlepši period njenog života - na boravak na Kostariki

  • 0

Hrvatska "Plejboj" zečica i učesnica VIP "Survajvera" Ava Karabatić tetovirala je na svom vratu naziv rijalitija u kome je učestvovala na dalekoj Kostariki.

- Nisam htela slike nego slova. Bolje da sam to tetovirala nego "alfu", "omegu", "Neka mi Bog sudi", "Samo jednom se ljubi" - rekla je Ava o crtežu.

Pre nekoliko dana u zagrebačkom salonu na vratu je istetovirala "Survivor vita est" (život je preživljavanje). To je, kaže, podseća na najlepši period u životu, na vreme kada se na Kostariki borila za opstanak.

- Nakon šoua cenim svako stablo na putu, vevericu i cvet. Shvatila sam da se može bez materijalnih stvari i potpuno sam se promenila. Na Kostariki sam pobedila samu sebe - rekla je Ava Karabatić.

Na tetovažu na vratu odlučila se jer smatra da je on "prilagođen za takav crtež". Sledeću će staviti na nogu.

- Najgore mi je kad neko stavi horoskopski znak ili inicijale dečka - dodala je manekenka.

Dok su je tetovirali, Avu je, kako je rekla, "pucao" adrenalin. Malo je, dodaje, uzvikivala, ali se brzo smirila kad su joj rekli da je bol prolazna.

- Nova tetovaža neće se videti jer je ispod kose, a ko želi da je pročita, moraće da se približi - rekla je Ava.

Avi je ovo druga tetovaža. Pre pet godina na ramenu je istetovirala zelenog zmaja. To je uradila jer i ona ima zelene oči. Smatra da je on simbol hrabrosti.

Inače, Ava sa nestrpljenjem očekuje svoj rođendan, koji će proslaviti u Beogradu.

(A.V./24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA