FARMERE TEK OČEKUJE HAOS: Vendi i Maja će pobeći preko ograde ako ona uđe rijaliti! (FOTO)

- Više od četiri sata je trajao njihov prvi sastanak, na kojem su obe strane određivale svoje uslove - rekao je izvor blizak televiziji "Pink"

  • 30

Rijaliti "Farma" mogao bi uskoro da dobije još jednu takmičarku. Kako piše "Alo!", čelnici "Pinka" navodno pregovaraju sa Jelenom Golubović.

Rediteljka i pobednica petog serijala "Farme" se prema pisanju ovog dnevnog lista videla dva puta sa vlasnicima "ružičaste" televizije, pri čemu se razgovaralo o njenom ponovnom učešću u rijalitiju.

- Zamisao čelnika "Pinka" je bila da bi u ovom trenutku ulazak Jelene Golubović bio pun pogodak i zato su je pozvali na razgovor. Više od četiri sata je trajao njihov prvi sastanak, na kojem su obe strane određivale svoje uslove - rekao je izvor blizak "Pink" televiziji i dodao da rediteljkin eventualni ulazak na "Farmu" izludeti Vendi i Maju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jelena Golubović nije bila dostupna za komentar. Da li će zaista ući u rijaliti, vreme će pokazati.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    28. novembar 2015 | 08:08

    Farma je nula bez Kristijana..!!!

  • mimy

    28. novembar 2015 | 01:48

    Fujjjj.....to im netreba nikako ....dosadila je vise , privaljena totalno .... Nikako je netreba uvesti. Bolje Kristijana vratite jer ovi poleteli da slete i sakriju se u rupu gde su bili i do sad.

  • kojot

    28. novembar 2015 | 00:51

    to bi bio pravi šouu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA