VELIKI BRAT: Izbačeni Mirjana i Stefani, finale 12. decembra (FOTO)

Nominacije su bile neprijatne ali I slatke, jer su podrazumevale šlag u lice onom ko je imao najviše glasova

  • 4

Finale "Velikog Brata", predviđeno za 12. decembar polako se bliži a ona koja ga svakako neće dočekati u borbi za novčanu nagradu je Mirjana Praizović koja je voljom publike izbačena iz rijalitija.

Međutim, nije samo ona bila nepoželjna u zajedničkom domu u Košutnjaku, nego i Stefani Banić za čije su izbacivanje glasali ukućani sa obrazloženjem kako je, zapravo, ona sama želela da ide.

Nominacije su bile neprijatne ali I slatke, jer su podrazumevale šlag u lice onom ko je imao najviše glasova. Ovog puta to je bio Goran. Ali… kako su neverovatni obrti prisutni od samog početka šoua "Veliki Brat", tako ukućani koji ga nisu gotovo ni pozdravili pri izlasku iz kuće, ne znaju da je on lažno izbačen I to u tajne prostorije gde ga je dočekala njegova “stara” poznanica Vesna.

Foto: Promo/TV Prva, B92 Foto: Promo/TV Prva, B92

Uprkos tome što se činilo da nije najsrećniji što je vidi, zagrlio ju je I rekao joj kako je ona najveće dete koje je ikada upoznao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lols

    28. novembar 2015 | 09:56

    Veliki brat je normalniji od ostalih rijalitija .nema nasilja,imaju vrlo dobre i smesne zadatke..farma i parovi boze sacuvaj i pomozi im

  • Tron

    28. novembar 2015 | 01:30

    Mirjana je do sad neviđena rijaliti zvezda i to izbacivanje je pravi šok. Treba je vratiti pre finala. Lp.

  • Malena

    28. novembar 2015 | 10:54

    Bit ce glupo bez Mirjane a svi su joj zavidili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA