EKSKLUZIVNO: Semir priznao da li je potegao nož na Tamaru, i zašto je uzvikivao "Alahu akbar"! (VIDEO)

- "Alahu albar" znači "Alah je najveći" i često je moja uzrečica kod kuće, životna navika, nije bio nikakav poziv na nasilje - rekao je pevač za naš portal, posle diskvalifikacije iz "Farme"

Posle velikog incidenta koji se sinoć dogodio na "Farmi", zbog čega je Semir Džanković momentalno diskvalifikovan iz rijalitija, pevač je za "Telegraf" otvorio dušu i ispričao detaljno šta se zapravo desilo.

SEMIRA SUMNJIČE ZA POKUŠAJ UBISTVA: Preti mu kazna do 15 godina zatvora? (FOTO)

ŠTA ZAISTA ZNAČI - ALAHU AKBAR?! Sve o pokliču uz koji džihadisti pucaju u decu i odsecaju glave (FOTO)

Pomahnitali Semir urlao "Alahu Akbar" tokom obračuna sa Tamarom! (VIDEO)

Da li je Semir potegao nož na Tamaru? (VIDEO)

Tamara će PLAKATI KAO KIŠA kad čuje koju je pesmu Aca otpevao SAMO ZA NJU! (VIDEO)

Tek je izašao iz rijalitija i prvo što je rekao bilo je da će pustiti da prođe neko vreme, kako bi se smirile strasti. Ipak, Semir je istakao kako fizičkog nasilja na "Farmi" nije bilo i da je do incidenta došlo iz sasvim drugačijih razloga od onih koji su predstavljeni javnosti.

- Noža nigde nije bilo, kao ni fizičkog kontakta! Da sam imao nož, bar bih ogrebao nekog, zar ne? U pitanju je bila čaša i šokiran sam zbog ovoga šta se priča - otkrio nam je Semir, koji kaže da je do incidenta sa Tamarom Đurić došlo jer mu je opsovala decu, a ne zbog pevanja bilo kakvih pesama, pogotovo ne zbog himne Srbije.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

VOLIM SRBIJU, PROTIVIM SE NASILJU: Evo šta je sve Semir rekao posle izbacivanja s "Farme" (VIDEO)

- Himna Srbije nema veze sa tim, ja čak nisam ni bio tu kada su je pevali, nisam ni čuo. Maja me je provocirala čitavog dana, na kraju je kulminiralo incidentom sa Tamarom. Ovo nije prvi put da su me vređali na nacionalnoj osnovi, čak sam se i ranije žalio zadruzi, međutim, nisu reagovali. 

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

O razlogu zbog kojeg je došlo do tuče i zbog kog je Semir donekle izgubio samokontrolu, samo se nagađalo. Prava istina ostala je iza vrata rijalitija, sve dok nam Semir nije ispričao kako je zapravo došlo do nezgodne scene.

- Ne mogu da prećutim kada mi neko opsuje decu. Da je Maja to uradila, ne bih onako odreagovao, već bih joj verbalno uzvratio, ali bilo mi je krivo što je to bila Tamara, jer sam je smatrao prijateljem - iskren je bio Semir, koji je priznao da se sve dogodilo u afektu, kao i da nije imao ni najmanju nameru da povredi Đurićevu.

- Bio mi je cilj samo da zaplašim Tamaru. Samo sam je udario po kačketu i, čak i da me Aca nije zaustavio, ne bih je udario. Krivo mi je što je onako odreagovala, jer smo do nedavno bili prijatelji i čak sam jednom pomenuo da bih nju izabrao za gazdu - objašnjava pevač.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sinoć se najviše polemiše oko Semirovog uzvika "Alahu akbar", koji je tokom svađe ponovio čak dva-tri puta, međutim, pevač ističe da to nije imalo nikakvu negativnu konotaciju niti mu je namera bila da poziva na nasilje.

- "Alahu akbar" u prevodu znači "Alah je najveći". To je često moja uzrečica kod kuće, životna navika, nema apsolutno nikakvo drugo značenje. Hteo sam samo da im pokažem kako je to kada si sam, a vređaju te na nacionalnoj osnovi. Vrlo nezgodna situacija. Rekao sam im: "Kako bi bilo da ja sad pred svima glasno kažem "Alahu akbar"?!, samo da bi se na trenutak osetili kao ja.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Semir je na kraju razgovora napomenuo i da od samog ulaska u rijaliti nije nikoga vređao na nacionalnoj osnovi, niti se dotakao te teme.

- Svačiju sam slavu ispoštovao, nikoga nisam uvredio svih ovih dana. Čak je i Tamara pre mesec dana, kada je bila pijana za vreme žurke, pominjala Srebrenicu i genocid, a ja sam je tada smirivao. Ovo je već treći-četvrti put da me provociraju - završio je bivši učesnik "Farme".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Sukob između Semira i Tamare je šokirao sve, i bez obzira da li je bio isprovociran ili ne, mnogi smatraju da Džanković nikako nije smeo ovako da se ponaša... Zanima nas šta vi mislite o celom slučaju. Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    2. decembar 2015 | 14:30

    Semir je za sve kriv.Boli ga sto su mu uzvratili psovku vezanu za decu..sta je očekivao da ce ga šećerom hraniti dok psuje decu?!?Ko je ovde lud,alo BRE ovo je zemlja Srbija,sto bi nekog vredjala himna i pesme ove zemlje!Valjda svi imaju pravo da čuvaju kulturu svog naroda bez da se neko vredja na istu.Jedino je nama zabranjeno da budemo ono sto jesmo.Ovo da se desilo u bilo kojoj drugoj zemlji isti covek bi završio u zatvoru!!!Ovo je Srbija ko hoce da u njoj živi NEK poštuje zemlju koja ga hrani!

  • Srbin

    2. decembar 2015 | 14:18

    Laze svi smo videli i čuli šta je bilo!!!!!!!

  • pepi

    2. decembar 2015 | 14:32

    A mi nismo gledali farmu. Prvo se ljutio zbog pjesme i onda opsovao Majinu djecu i udario tamaru psovao im majku a boli ga kad njemu opsuju djecu. A znao je gdje ulazi. Ludak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA