"Hladno pivo" opet u Hali sportova, najbržim fanovima besplatne karte! (VIDEO)

Legendarni bend održaće koncertnu promociju albuma "Dani zatvorenih vrata" u Beogradu 26. februara 2016.

  • 0

Dugo se iščekivala koncertna promocija novog albuma "Hladnog piva" - "Dani zatvorenih vrata" u Beogradu, i to će se konačno desiti 26. februara 2016. u Hali sportova

Mile Kekin i ekipa su se odlučili za dobro poznat prostor koji su, po prvi put, napunili 2008. godine, a tu su zatim održali i dva koncerta krajem 2011, po izlasku albuma "Svijet glamura".

Karte ce biti u pretprodaji vec od ponedeljka 7. decembra na svim biletarnicama Eventima i preko DD Ticketsa. Prvih 1.000 ulaznica će se prodavati do 20. decembra po ceni od 900 dinara.

Drugih 1.000 ulaznica će se prodavati do 1. februara, po ceni od 1.150 dinara, Preostale ulaznice prodavaće po ceni od 1.350 dinara.

Organizatori su za najvernije fanove pripremili i 100 novogodišnjih poklona. Uz jednu kupljenu ulaznicu, druga se dobija gratis! 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da bi dobili ovaj poklon, svi zainteresovani bi prvo trebalo da na oficijelnoj Fejsbuk stranici "eventa" potvrde svoj dolazak na koncert, i da sa tog linka preuzmu sliku koju će postaviti kao svoj Fejsbuk "kaver".

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- Zatim, u ponedeljak 7. decembra (izmedju 8.30 i 16.30 časova) dođite na biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) i budite među prvih sto fanova, koji će kupovinom jedne karte po ceni od 900 dinara, dobiti i jednu kartu gratis - objašnjavaju organizatori.

Foto: Promo Lovefest Foto: Promo Lovefest

- Svirka u Hali sportova biće nam prilika da dokažemo da je "Hladno pivo" najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetaćemo se od "Džinovskog" pa do "Zatvorenih vrata", to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake - poručuje Mile Kekin.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Frontmen "Piva" naglašava:

- U Beogradu imamo fanatičnu publiku, a Hala sportova je odličan prostor. Ni prevelik, ni premalen. Dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA