KRISTIJAN U POLICIJI ZBOG OBRAČUNA S RADETOM: On mi je kao sin, nisam ga udario

- Izmislili su totalno da sam ga udario nešto glavom, ugrizao za uvo, obraz, što stvarno nije bilo istina - rekao je Golubović

  • 20

Kristijan Golubović danas je saslušan u policijskoj stanici u Barajevu zbog sumnje da je napao Radeta Lazića na "Farmi". U izjavi za "Blic", kršni momak je rekao da nije udario manekena.

GLEDAOCI DEFINITIVNO ODLUČILI: Kristijan i Tamara se vraćaju na "Farmu"! (FOTO) (VIDEO)

NOVA TUČA NA FARMI: Obračunali se Kristijan i Rade!

- Izmislili su totalno da sam ga udario nešto glavom, ugrizao za uvo, obraz, što stvarno nije bilo istina. Krunićka tvrdi da sam ga udario, vređao, da je on mene kao lepo zamolio, međutim vidite da on meni na snimku govori: "Ajde, zatvori ta vrata, hladno je.". Rade Lazić  je pet dana pre tog incidenta me je nekim sitnicama iritirao. Pre toga smo imali dva,tri verbalna sukoba - rekao je Kristijan za ovaj dnevni list i dodao:

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- On je latentni homoseksualac koji se krije iza nekih maski i tamo je bio ubačen od produkcije valjda s namerom da me provocira. To kada se desilo sve, ja sam prešao mnogo puta. Ja ga gledam kao svoga sina, njegovo je godište, ali ne želim uopšte da nastavljam taj sukob i nemam nemere njemu da se svetim - naveo je Golubović.

Budući da postoji šansa da se ponovo vrati na "Farmu", kršni momak je izjavio da neće ni sa kim imati sukob i da će "potkačiti" one u koje se razočarao.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    7. decembar 2015 | 20:00

    Kristina nije svestan da u rijalitiu postoje kamere....i vidi se da ga je udario....uopste sto se svalio sa 130 kg zive vage i 800 kg Ego na Radstand je vec napad! Sta je onda hteo da vodi ljubav snjim ili sta? Daj bre lazovu i licemeru....pljujes po svima .....lomis nosove devojci ....aj ti lepo tamo gde ti je mesto. ....u corku! Ako se vratis u Farmu natives sebi jos koju godinu vise....budimo siguran!

  • Kotor

    7. decembar 2015 | 20:02

    Divan li je ovaj Kristijan ja mislim da ce ga jos malo proglasit i svecom! !!!!!!

  • ...

    7. decembar 2015 | 21:23

    jbt,ne razumem neke stvari. Njega i Staniju svi pljuju po portalima, a najvise glasova imaju. Kako to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA