Voja Brajović u Zagrebu snima film "Drugi"

Ostvarenje rediteljke Ivone Juke podržala ministarstva kulture Srbije, Hrvatske i Slovenije

  • 0

Vojislav Voja Brajović tumači jednu od glavnih uloga u filmu "Drugi", koji se snima u Zagrebu. U ostvarenju scenaristkinje i rediteljke Ivone Juke, pored srpskog glumca pojavljuju se i Nataša Dorčić, Lana Barić, Sebastijan Kavac, Nataša Janjić, Slavica Knežević i Asja Jovanović.

U filmu „Drugi“ nekoliko životnih priča različitih parova isprepliće se u pripremi proslave godišnjice sapunice, u čijoj produkciji rade. Pomalo u stilu “slice of life” (kriške života) dramaturgije, pomalo u matrici sapunice.

Projekat je prepoznat od strane međunarodnih institucija i fondova, pa su ga dosad kao najbolji debitantski film podržali Hrvatski audiovizualni centar, Filmski Fond Republike Slovenije i Ministarstvo kulture Republike Srbije. Scenario je već nagrađivan u Hrvatskoj i u inostranstvu.

Rediteljka je okupila velika glumačka imena iz čitave regije. Ona je istakla da je upravo scenario privukao ovu impresivnu glumačku ekipu.

Film “Drugi“ ima 44 radna dana i snimaće se u Zagrebu i njegovoj okolini, do sredine marta. Premijera se očekuje već na jesen.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA