NIKAD NEIZVESNIJE: Baki izbačen sa "Farme" sa samo 0,07 odsto razlike u glasovima! (FOTO)

Od troje nominovanih farmera, posle odlaska Lepe Lukić sa imanja, još jedan takmičar je izbačen iz rijalitija

  • 18

Nakon što je Lepa Lukić izašla iz rijalitija, troje farmera večeras se borilo za ostanak na "Farmi". Regularno nominovani su bili Alen Muković i Baki B3, a zbog kršenja pravila direktno je nominovana i Jasmina Medenica.

FARMA LUDILA: Kristijan i Stanija STROGO kažnjeni, a Golubovićeva reakcija ZAPREPASTILA sve! (FOTO)

ŠOK! IZBACIVANJE PRE IZBACIVANJA: Lepa Lukić napustila "Farmu"! (FOTO)

Farmeri su, kao i svakog ponedeljka, završili u hladnoj areni, gde su se takmičali u kvizu znanja, u kojem je Jasmina Medenica odnela čistu pobedu, jer je dala sve tačne odgovore.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Posle dupliranja glasova, 88 odsto glasova osvojila je Jasmina Medenica, dok su ostala dva takmičara imala razliku od samo 0,07 odsto glasova.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Dakle, Baki B3 (5, 62 %) je sa minimalnom razlikom u glasovima publike izgubio od Alena (5, 69 %), koji će se siguran vratiti na imanje.

KO IMA GLASAČE, KO NAJVIŠE PRIČA O POBEDI, KO IZIGRAVA ŽRTVU: Evo šta je Lepa Lukić rekla nakon izlaska sa "Farme"! (FOTO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    15. decembar 2015 | 01:00

    JASMINA, KRALJICE!!!

  • Drug

    15. decembar 2015 | 08:14

    Steta sto je Baki ispao bio je zanimljiv ,Alena obozavam ali mi se nesvidja njegova izjava u vezi stapica,kao fol sad vidi komuje pravi prijatelj od koga je dobio stapice,igrao je prljavu igru kao fol hoce kuci Ali laze,sam je molio da dobije stapice.Medenica glumi zrtvu,pravi je igrac nek zahvali Kristijanu sto je jos na farmi non stop glumila da je zaljubljena u njega,jeste isto kao ija nema od ljubavi nista samo duzi ostanak na farmi.Od nje mise dopala sinoc izjava za Micu ,ipak je shvatila da je dobar covek I da nije zao kako je mislila.Milos do pobede.

  • Nena

    15. decembar 2015 | 06:46

    Jasmina sad ima da likuje a Stanija ce ziva da se pojede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA