POSLEDNJI POZIV ZA LET U DVOJE: Ivana Selakov svojim glasom podržala "Balkan Ekspres Bend"

Time je ovaj bend nastavio svoju tradiciju profesionalne i prijateljske saradnje sa najkvalitetnijim ženskim izvođačima popularne muzike

  • 0

„Poslednji poziv za let u dvoje“ , uputio nam je jedan od najboljih prestoničkih klupskih bendova pojačan dominirajućim vokalom poznate flautistkinje i pevačice džeza - Irene Blagojević.

Pogledajte novi spot "Balkan Ekspres Benda" (VIDEO)

Iako je posetiocima gradskih žurki prepoznatljiv prvenstveno po energičnim živim nastupima, „Balkan Ekspres Bend“ snimio je ovog puta spot za numeru pod imenom „Ne idi“ koju autorski potpisuje frontmen i gitarista benda, Miroljub Prijović.

Zanimljivo je da na ovoj divnoj pesmi imate priliku da čujete i još jedan dobro poznati glas, jer se ovoj sjajnoj ekipi beogradskih muzičara, pored „lead vokala“ Irene Blagojević pridružila i Ivana Selakov, sa ulogom jednog od pratećih vokala.

Time je „Balkan Ekspres Bend“ nastavio svoju tradiciju profesionalne i prijateljske saradnje sa najkvalitetnijim ženskim izvođačima popularne muzike, kao što je Sanja Bogosavljević, bivša članica grupe „Beauty Queens“ sa kojom je ovaj popularni bend snimio prethodni spot za razigranu numeru „Cosmosong“ .

Za sve one koji „danima traže svoju senku“, za sve one koji se pitaju - „ kako počinje, sa reč više ili dodir manje“, za sve one koji u „ćutanju težem od reči“ i „mraku samoće“ još uvek imaju svog „čuvara svetlosti“ , ovo je pesma koja će im biti zanimljiv i dobar saputnik na „letu u dvoje“, baš kao što kažu stihovi pesme „ NE IDI“ .

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA