SLAĐA DIVLJAČKI MLATILA JELENU, DOK SE NIJE ONESVESTILA: Novi šokantni detalji o prebijanju Golubovićeve!

- Nadam se da će Slađana uskoro završiti u zatvoru - rekla je na saslušanju u tužilaštvu Ružica Veljković

  • 20

Ružica Veljković, Maca Diskrecija i Miki Đuričić potvrdili su na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je Slađana Petrušić u "Parovima" tukla i šutirala Jelenu Golubović, posle kraće svađe.

RAZULARENI PAROVI: Zorica lupala šamare Gastozu, on udario Brendona, Tijana Ajfon napala Avu!

Njih troje su izvedeni iz rijalitija da bi svedočili o incidentu. Potvrdili su da je napad na Golubovićevu bio – strašan.

Maca je navela da je tuča izbila kada je rediteljka pomenula Slađani poreklo, ali da nije vređala, niti psovala.

- Tad je Slađa odgovorila: "Evo sad ću da ti kažem ko sam ja". Pritrčala je da je udari. Jelena je začepila uši, a pošto je sedela na stolici, Slađana je pritrčala, oborila na pod i bacila na pločice. Pritrčala sam da dam Jeleni jastuk da se zaštiti, ali Slađana nije prestala da je bije, sve dok nije ostala bez svesti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Starleta je nastavila:

- Naizmenično ju je šutirala nogama u stomak i udarala pesnicama u glavu. Strašna scena. Mnogo sam se uplašila. Tako nešto nisam videla u životu. Za malo pa nasmrt.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Ružica je izjavila da joj je bilo veoma neprijatno, jer je prisustvovala veoma ružnoj sceni:

- Iskreno se nadam da će Slađa biti adekvatno kažnjena, i da će uskoro završiti u zatvoru, jer je to zaslužila. I dalje je vrlo agresivna prema svima.

Posebno je zanimljivo da je Miki Đuričić, kog su u tom trenutku šišali, scenu tuče posmatrao u ogledalu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Danima pre toga su se podbadale i prepirale. Slađana je pritrčala Jeleni i počela da je udara, kao da je pomahnitala. Dok su ostali shvatili šta se dešava, Jelena je već ležala na podu. Lično se nisam uplašio, ali nisam mogao da verujem da neka devojka može tako da prebije drugu. Tukla ju je ko da je muškarac. Strašno - ispričao je pčelar iz Kupinova.

Printskrin: TV Hepi Printskrin: TV Hepi

Sledeće nedelje će, navosdno, iz vile "Parova" biti izvedeni Željko Stojanović i Uroš Ćertić, koji će takođe davati iskaz o događaju. Posle njihovog saslušanja, kao i svedočenja frizera koji su prisustvovali tuči, tužilaštvo će odlučiti da li će se Slađani Petrušić suditi za nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda Jeleni Golubović.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Podsetimo, incident se desio sredinom oktobra, i tada je protiv hrvatske pevačice podneta krivična prijava za nasilnično ponašanje. Inače, za to delo zakon, u zavisnosti od okolnosti, predviđa kaznu od šest meseci do pet godina zatvora.

(Telegraf.rs/Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !Fox

    24. decembar 2015 | 18:09

    Golubovicki nesto fali a koje ova da se bahati ovoliko...

  • ccc

    25. decembar 2015 | 09:21

    ZASTO UOPSTE DOVODE KOJEKAKAV OLOS IZ HRVATSKE, IMAMO GA I MI DOVOLJNO, RIJALITI SU PREPUNI SLJAMA, OLOSA ,GABORA, AGRESIVACA.....NE TREBA NAM NIKO IZ DRUGIH DRZAVA !!

  • Nena

    24. decembar 2015 | 17:43

    Sladjo ruke ti se pozlatile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA