DA LI ĆE "PRODATI" ACU? Bivši dečko daje Tamari 500.000 evra da ostavi Živanovića! (FOTO)

- Čeka je sve što poželi! Tamara je pre svega čovek, neko ko ima posebno mesto u mom životu. Ništa ja njoj nisam oduzeo niti uzeo - kaže Dejan Palić

Nakon što se "Farma" večeras završi, tek počinje rasplet ljubavnog trougla u kojem se nalaze Aca, Tamara, i njen bivši dečko Dejan Palić Makarona, koji ne sedi skrštenih ruku i kako navodi magazin "Star", već je svojoj dragoj spremio neverovatnih pola miliona evra ako ostavi Živanovića!

MOJA ŽENA SPAVA SA BRUCOŠEM! Otac Tamare Đurić otkrio intimne porodične detalje (VIDEO)

-  Pošto Dejan Acinu i Tamarinu vezu uopšte ne uzima za ozbiljno, rešio je da joj pripremi veliko iznenađenje. Čovek je dobro upućen u tu romansu sa imanja i siguran je da u realnosti od toga nema ništa. Takođe, veruje da će se njegova i Tamarina veza nastaviti, pa se rado otvorio za svoju dragu. Kupio joj je "rols rojs" od 250.000 evra, jeste polovan, ali novi vredi 350.000, tako da mu ne fali ništa. Auto je kupljen u Moskvi, ovih dana treba da stigne u Beograd, a 250 soma je već prebačeno na Tamarinu karticu. Treba devojka da obnovi krpice, otkako je u rijalitiju ništa sebi nije kupila - priča izvor blizak Paliću.

Foto: Facebook/dejan.palic.5 Foto: Facebook/dejan.palic.5

Sa druge strane Makarona uopšte ne krije da je za Tamaru spremio gomilu para.

- Čeka je sve što poželi! Tamara je pre svega čovek, neko ko ima posebno mesto u mom životu. Ništa ja njoj nisam oduzeo niti uzeo. Mi sarađujemo zajedno, poslovno smo dosta povezani, kako u Beču, tako i u Moskvi. A što se Ace tiče, ne bih ja tu ništa komentarisao, ljudi pogrešno tumače, to jest shvate onako kako žele da jeste... Uglavnom, naš zimski odmor kreće odmah nakon Božića i to je sve što imam da vam kažem. Narod je voli, ja je volim i šta joj više treba za pobedu, a "rols rojs" je čeka - zaključio je Dejan Palić.

SUPERFINALISTI FARME: Evo ko se večeras bori za 50.000 evra! (FOTO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

 ISPAO TREĆI FINALISTA: Jelena Krunić u suzama napustila imanje! (FOTO)

(Telegraf.rs/izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki mecava

    30. decembar 2015 | 11:04

    jel ovo realno,bolje daj u sirotiliste,bolesnoj djeci,nego ovoj drolji.

  • Dzoni

    30. decembar 2015 | 11:02

    Auuu brate koji jadnik... Taj novac ti je mozda i vrati, ona je takav tip osobe, samo kakav je haos u tvojoj glavi kad si spreman da budes sa devojkom koja je sa tobom samo zbog novca. Usput je i pre farme jasilo pola Alkatraza.

  • CEZAR

    30. decembar 2015 | 11:14

    Žalosno je videti ljude kao što je ovaj makarona, bez obraz, bez stid i bez karakter. Šta će njemu pare! Bolje da se zatvori u neku kuću i ne izlazi nego što je ovo izjavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA