Ovo su najčitaniji tekstovi o domaćoj estradi u 2015, a samo JEDAN je sa "Farme"! (VIDEO)

Gastoz u "Audiciji", Andrija i Anđelka, drama Marinka Madžgalja, šou Milana Kalinića... nalaze se među pričama koje su obeležile prethodnu godinu

  • 3

Iako je "Farma" definitivno obeležila prethodnu godinu, zanimljivo je da se među 10 najčitanijih tekstova na Telegrafovoj rubrici "jetset", nalazi samo jedan koji je vezan sa događanja u Lisoviću, što samo pokazuje koliko se ukusi čitalaca razlikuju... Sa druge strane, izdvojile su se i vesti koje su zaista potresle Balkan.

Na prvom mestu najčitanijih u 2015. nalazi se članak: Pogledajte kako je Gastoz nasmejao Milana Kalinića!, snimak Marinkovićevog nastupa u "Audiciji".

2. Prvoaprilska šala:  SEKS UŽIVO: Maca Diskrecija i Zmaj od Šipova vodili ljubav u tajnoj sobi u "Parovima"! (VIDEO)

3. Fantastični Marko je u "Pinkovim zvezdicama" raspametio sve -  UZ NJEGA JE PLAKALA CELA SRBIJA: Da li je ovo najbolji nastup u "Pinkovim zvezdicama" ikad? (VIDEO)

4. Ponovo Gastoz, samo u malo drugačijoj akciji - Pogledajte necenzurisani snimak seksa Tijane Ajfon i Gastoza u tuš kabini! (18+) (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Parovi Explicit - Tv Happy Printskrin: Youtube/Parovi Explicit - Tv Happy

5. Slučaj Tine Katanić je potresao bivšu Jugoslaviju - HRVATSKU MANEKENKU DROGIRALI I SNIMILI PORNIĆ S NJOM? Komšije na nogama zbog snimka seksa!

Printskrin: Youtube/DallasRecordsTV Printskrin: Youtube/DallasRecordsTV

6. Vest da Marinko Madžgalj boluje od raka, rasplakala je sve - ŽIVOTNA DRAMA MARINKA MADŽGALJA: Borba slavnog glumca sa opakom bolešću. Cela Srbija je uz njega!

Foto: KTV Vesti Foto: KTV Vesti

7. Andrija i Anđelka su preko noći osvojili gledaoce - PLAKAĆETE OD SMEHA: Andrija Milošević i Anđelka na slovenačkoj carini (VIDEO)

Printskrin: Dailymotion/Domace serije i filmovi Printskrin: Dailymotion/Domace serije i filmovi

8. Milan Kalinić, kao i uvek, u centru pažnje u "Pinkovim zvezdama" - OSTAO BEZ TEKSTA: Udata takmičarka zgrabila Kalinića i POLJUBILA GA U USTA! (VIDEO)

Foto: Tv Pink Foto: Tv Pink

9. Još jedan neverovatan nastup, ovoga puta u emisiji "Nikad nije kasno" - Izašao je pred Bebeka i svi su se smejali... mator, ćelav... a onda je ZAPEVAO! (VIDEO)

10. I jedini predstavnik "Farme" - AKCIJA U HOTELU: Gologuza Stanija naskočila na Kristijana! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • definitvno ..

    4. januar 2016 | 11:49

    Burazengije mole tv Hoppy,da kad se zavrsi ovaj rijalitiParovi,da napravi,jedan zabavni sou sa Nenadom Gasttozzom u glavnoj ulozi,posto zelimo da ga i dalje gedamo!Da bude nesto kao voditelj i soumen!Da bude taj koji ce ucestvovati i u izboru ucesnika,a ne da svoju pozitivnu i kreativnu energiju,trosi na ove bezvredne ljude u rijalitiju!Ovako se ubija ovaj mladic i tera da bude ono sto nije,da bude kao i svi ostali..a on to definitivno nije i nikada nece biti!Whoop!

  • vec zasluzeno..

    4. januar 2016 | 11:35

    Najvdeci uspeh tv Happy je pronalazenje Gasttozza i dovodjenje u rijaliti!A onda je proradio..on kao magnet i privukao gledoace uz sebe! Pronasli su Gasttozza,izuzetno multitalentovanog mladog zabavljaca!Treba samo imati sluha i takve ljude podrzati a ne neke kvazi starlete i fejk rijalti produkte,zobmi kategorije..Gasttozz i tv Happy su postigli zajedno ogroman uspeh ove godine i ovo je njihova godina 100 posto!Ljubi brat sve burazngije sirom sveta!Idemo da uzmemo ono sto je nase a to je..Dupla kruna!Bas smo je zasluzili!Whoop!

  • nena

    5. januar 2016 | 14:04

    gastoz je vaspitan sam je pricao po komsiluku nije nista zavrsio i koji mu je fond reci trala lala mali metar i zilet nema vrat a usfa i ako jedva se vidi jezik mu je gadan koji je on soumen sam je pricao da je uzimao kokain sve dok nije usao u parovima i kako je dobio prvo mesto zorica ga koristi i place kako ga voli trebaju joj pare.znamo kako je njena majka napustila decu zbog drugog muskarca oca zoricinog kome je zorica pokazivala srednji prst i bezala od kuce lupala vdatima ceo komsiluk nije spavao od njih sve dok nisu otisli.a ona je lobegla u cdnu goru a zasto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA