Princeza od Monaka u depresiji zbog potomstva

Princ Albert II od Monaka i njegova supruga Šarlin Vitstok nakon godinu dana braka nisu dobili naslednika, te je princeza pod velikim stresom

  • 1

Princ Albert od Monaka (54) i njegova supruga Šarlin Vitstok (33) razočarani su zbog budućeg potomstva. Prema pisanjima francuskog lista "Voici",  Južnoafrikanka ne može da ima decu. Albert od Monaka već ima dvoje dece, ali oni ne mogu biti naslednici jer nisu rođena u braku.

- Šarlin je temu trudnoće učinila tabuom u celoj kraljevskoj palati - piše "Voici", a prenosi "Dejli mejl".

- Možda ima veliki osmeh na službenim prijemima, ali je frustrirana i pod velikim je stresom. Pitanje naslednika sve je više opterećuje - navode izvori za francuski dnevni list.

O "paktu o trudnoći" šuškalo se i pre nego što je kraljevski par stao pred oltar pre deset meseci. Navodno je Šarlin htela da odustane od venčanja, jer su se tada pojavile glasine o Albertovom trećem vanbračnom detetu. Par se ipak venčao, ali glasine o ugovoru danas su glasnije nego ikada.

- Šarlin će dati naslednika, a ako stvari ne budu išle po planu, ona će dobiti velikodušnu novčanu naknadu - pisalo se po francuskim medijima prošle godine pre kraljevskog venčanja.

Princ Albert od Monaka ima sedmogodišnjeg sina sa stjuardesom Nikol Koste i dvadesetogodišnju kćer Jazmin, koju je dobio tokom afere sa Amerikankom Tamarom Rotolom.

Iako su sve ranije glasine odbacili tvrdeći da su smešne i apsurdne, Monako se još nije oglasio o najnovijim vestima sa dvora.

(A. V. / Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goga

    24. maj 2013 | 13:32

    pa ovi su stvarno smesni kad ocwkuju da ova bivsa animir dama zatrudni toje za nju davno prohujalo vreme s obzirom na zivot koji je vodila i sigurno na brojna abortuse ,a to sto ju je ozenio ovaj jadnik je jos cudnije ,no kretena ima svuda !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA