NE ZNAM NI GDE JE TATIN GROB! Stanija otkrila šta joj je otac rekao kada ga je poslednji put videla

- Kada su nam javili da je tata ubijen, srušio nam se ceo svet. Mama je imala tek trideset godina, brat šest, a ja deset - ispričala je Stanija

  • 33

Tokom rata u Hrvatskoj, Stanija je sa majkom i bratom morala da napusti rodne Okučane, dok je njen otac Dragan ostao da brani zemlju... Starleta ističe da joj najteže pada što i dalje ne zna ko joj je ubio oca i gde je on sahranjen. 

PRAVA BOMBA: Stanija objavila SEKSI snimak! (VIDEO)

- Moj otac, kada je krenuo u rat, nije zvao mamu, brata i mene da krenemo s njim već nam je rekao: "Spasavajte žive glave i bežite što dalje". Tada sam ga poslednji put videla, on je otišao da brani zemlju, a nas je poslao na sigurno mesto. Tako je i Kristijan trebalo da uradi, a ne da me vuče sa sobom. Bez obzira na sve, daću mu pola nagrade - rekla je Stanija koja je svojevremeno otkrila šta se njenoj porodici dešavalo tokom ratnih godina.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Moj otac je bio uspešan ekonomista i politički aktivan poslednje četiri godine života. Bio je kućni prijatelj Slobodana Miloševića, poznavao je i Željka Ražnatovića Arkana. Kad je život u Hrvatskoj postao nemoguć, mama, brat i ja smo napustili kuću u Okučanima, na koju su kasnije bacili bombe i sravnili je sa zemljom. Tata je ostao tamo. Naredne dve godine nismo znali ništa o tati, da li je živ ili mrtav. Kada su nam javili da je ubijen, srušio nam se ceo svet. Mama je imala tek trideset godina, brat šest, a ja deset. Rekli su nam da je sahranjen u jednoj masovnoj grobnici u Hrvatskoj. Ni dan-danas ne znamo gde je sahranjen niti detalje njegovog ubistva - ispričala Dobrojevićeva.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KG

    11. januar 2016 | 17:28

    Ima pravo i ona da kaze istinu o svom ocu , kao i mnogi drugi . Po toj temi SVI LJUDI SU ISTI !!!!

  • Eh

    11. januar 2016 | 19:57

    Lesinari, da li uopste primecujete da radite upravo ono sto njoj prebacujete? Nista vam nije sveto, zar ne? Saosecate, ali vas davi njema prica? Ima i drugih koji su izgubili najmilije, ali oni dostojanstveno i cutke podnose sve, pa bi sad i ona trebala tako? Vi cete joj, kao visokomoralni i ispravni, odrediti kako treba da tuguje i koliko. Koji ste vi fejkeri...

  • Danijel

    11. januar 2016 | 19:10

    Tata bi bio ponosan na to što si postala!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA