DOBILA JE PEDAGOŠKU MERU: Vendi objasnila zbog čega je TUKLA Jasminu!

- Ona je jedna baba devojka, nezadovoljna svim onim što se desilo sa Kristijanom Golubovićem - izjavila je Vesna Vukelić za Medenicu

  • 7

Nakon fizičkog obračuna koji se dogodio u emisiji između dve bivše farmerke, pevačica Vesna Vukelić Vendi se ne kaje što je tukla Jasminu Medenicu i tvrdi kako je želela da prevaspita koleginicu, navodi "Alo".

TUČA UŽIVO: Vendi počupala Jasminu, pa je tukla usred emisije! (VIDEO)

- Jasmina je dobila jednu pedagošku meru i to je srazmerno njenom grehu. Jasmini se to što sam uradila nije dopalo, pa je rešila da napusti emisiju, ali se kasnije predomislila - izjavila je Vendi dan kasnije.

Printskrin: Youtube/Press Pretres TV GRAND Printskrin: Youtube/Press Pretres TV GRAND

- Nisam ništa strašno uradila, malo sam je klepila, njoj su pale minđuše i to je to. Sukob je nastao zbog toga što je ona počela da me vređa i na neki način sam morala da joj zapušim usta - dodala je.

- Žena lupeta i priča šta joj padne na pamet, vidi se da je skroz skrenula. Ona je jedna baba devojka, koja je nezadovoljna svim onim što se desilo sa Kristijanom Golubovićem nakon izlaska s imanja, jer čovek više ne želi da je vidi - objasnila je Vendi, a na je kraju dodala i kako se Jasmina u Americi bavi onim što je i kod nas najplaćenije - blud i razvrat.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs/Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA