SURVAJVER: Aleks opet pobeđuje, Nikola pred ispadanjem? (VIDEO)

U maloj borbi Aleks pobeđuje i dobija dupli glas koji namerava da iskoristi protiv crnogorskog manekena

  • 2

U "Survajveru" je održana mala borba u kojoj su takmičari morali da balansiraju porcelanskim posuđem na šipci. Osim crnog ili duplog glasa pobednik dobija i malu nagradu. Aleks, Sebastian i Kristina stigli su do samog finiša borbe i na kraju pobeđuje Aleks. Tako je  još samo jedna pobeda deli od konačnog ulaska u finale.

Osvajanjem duplog glasa, Aleks je postala svesna nadmoći koju ženska ekipa ima nad muškom i pokušava da ubedi Avu da izbace jednog momka. Aleks pokušava da joj objasni da cure napokon mogu da izbace jednog dečka iz plemena ako budu složne. Ona najavljuje da će dupli glas dati Nikoli i ukoliko i ostale devojke krenu njenim stopama, crnogorski maneken biće sledeća osoba koja će napustiti pleme.

Sa druge strane Sebastijan je svestan te mogućnosti, ali ne smatra to ostvarivim zbog nesloge koja je među ženama prisutna od samog početka rijalitija.

- Iskreno nije to varijanta koja mi nije prošla kroz glavu, ali mislim da one nisu toliko složne da uspeju da se dogovore da izglasaju jednog muškarca iz plemena - kaže Sebastijan.

(A.V. / RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    10. maj 2012 | 10:36

    Na OBN-u i RTL-u ide epizoda pre nase, pa tako znamo sta ce da se desi.

  • Gaga

    10. maj 2012 | 10:23

    Odakle vam ove informacije? Sebastijan je sinoc osvojio licni imunitet, a ne Aleks. Ona se nije ni takmicila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA