SURVAJVER: Jelena Maćić izvređala saplemenike (VIDEO)

Sramota me je, vi ne zaslužujete da sedite ovde. Svi ste neiskreni - sasula šminkerka takmičarima surovu istinu u lice

  • 1

Na plemenskom savetu "Survajvera" i ovog puta je bilo burno. Najviše "frke" podigla je Jelena Maćić, poznata po tome da nema dlake na jeziku. Šminkerka se prvo okomila na Nikolu Šoća od koga je tražila da kaže koji su to njegovi kvaliteti zbog kojih zaslužuje da bude u Ujedinjenom plemenu, zatim i na Ognjena Kajganića koji joj se suprotstavio.

Crnogorski maneken joj je odgovorio da je njegova nabolja osobina iskrenost, na šta se članica Velikog veća još više iznervirala i svima zamerila na neiskrenosti. Šminkerka se osvrnula i na podelu između muškaraca i žena i izjavila da joj je muka od toga i neiskrenosti u plemenu Sibu.

- Sramota me je, vi ne zaslužujete da sedite ovde - obratila se preostalim takmičarima.

- Ovo je stvarno tužno i ja jedva čekam da odem u svoj kamp koji su žene izgradile i gde muškarci peru sudove i ne osećaju se kastrirano zbog toga - zaključila je Jelena na plemenskom savetu.

(A. V. / RTL)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SickBoy

    10. maj 2012 | 23:50

    Ova zena je glupa kao noc, mozak i psiha su joj nula!!! Dosla i glumi neku fajterku, za nju je surviver nesto sto misli da moze doboti samo na misice. Mozak glupacoooooooo, mozak. MOZAK CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA