Uhapšen Šon Bin zbog pretnji bivšoj supruzi

Popularni britanski glumac, poznat po ulozi Neda Starka iz serije "Igre Prestola", priveden u policijsku stanicu zbog navodnog uznemiravanja bivše supruge

  • 0

Holivudski glumac Šon Bin uhapšen je zbog navoda da je telefonskim pozivima i SMS porukama uznemiravao bivšu suprugu Džordžinu Satklif. Bin je priveden i saslušan u policijskoj stanici u centralnom Londonu, gde su mu uzeti DNK i otisci prstiju.

Džordžina Satklif je njegova četvrta supruga, a upoznali su se 2003. godine. U brak su stupili 5 godina kasnije, a 2010. godine su se razveli posle burnog razdoblja.

Inače, Šon Bin je prošle godine izjavio da je konačno odustao od braka i da će svoje slobodno vreme posvetiti baštovanstvu.

- Naravno, verujem u ljubav uprkos četiri razvoda. Ne postoji osoba koja ne veruje u ljubav. Ipak, brak odgovara nekim ljudima, ali očigledno ne i meni. Volim da ne radim ništa u slobodno vreme. Volim da budem sa detetom u Jorkširu. Obožavam to mesto. Rad u bašti me smiruje - rekao je poznati glumac.

Šon Bin ima 53 godine i veoma uspešnu glumačku karijeru. Najpoznatije role su mu uloga Neda Starka iz serije "Igre Prestola" i Boromira iz "Gospodara prstenova – Družina prstena".

(izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA