DŽABA VAM SILIKONI, KOGA ĆETE UVERITI: Poruka Tanje Bošković koja vas neće ostaviti ravnodušnim (FOTO)

- Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive - rekla je glumica

  • 10

Tanja Bošković važi za jednu od najprivlačnijih domaćih glumica svih vremena. Ona je dala intervju za "Dnevni avaz" u kome je pričala i o fizičkom izgledu.

PUŠILA SAM I PUŠIĆU, OSTAVITE ME NA MIRU! Srpska seks-bomba 80-tih OBJASNILA! (VIDEO)

- Čovek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena ako se to posmatra kao njega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane, volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a njegovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim lepotu i celi život joj služim - rekla je Tanja i dodala:

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

- Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se neguje drugačije. Toj nezi posvećujem vreme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uveriti, sebe u ogledalu, šta? Da niste imali ozbiljan i dubok život te da niste nikome ništa podarili, nego šta? Ništa - navela je ona.

(Telegraf.rs/izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    23. februar 2016 | 00:44

    Apsolutno je u pravu .Zena treba da nosi svoje godine , najlepsa je tada

  • Nadal

    23. februar 2016 | 00:19

    Tuzna istina. Sa druge strane, bilo bi lepo da ponekad udelimo kompliment svojim mamama, koje nam kuvaju, vole, neguju i tese, komplet sa izboranim licima! Brizne i skromne zene su najcesce neprimetne, kako u svojoj kuci, tako i u komsiluku, na poslu...

  • zzz

    22. februar 2016 | 23:55

    Kultura u svakom smislu. Poštovanje za stav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA