EKSKLUZIVNO: Martina zaljubljena u Andriju Miloševića!

Učesnica "Survajvera" odlepila za voditeljem ovog rijalitija. Martina priznala da se na Kostariki zaljubila u dečka iz Beograda

  • 0

Pevačica Martina Vrbos zaljubljena je u Andriju Miloševića. Iako hrvatski mediji spekulišu da je učesnica Survajvera "odlepila" za Vladom Vuksanovićem, Telegraf saznaje da je reč ipak o voditelju ovog rijalitija, koji je Martini zapao za oko već po dolasku u Kostariku.

- Martina se nedavno poverila prijateljima da "ne bi oprostila Andriji Miloševiću", kaže izvor Telegrafa, blizak pevačici, i dodaje: - Upravo zbog Andrije ona je sve češće u Beogradu, a u Srbiji planira da gradi i muzičku karijeru. Sa Vladom je takođe veoma bliska, ali je u pitanju prijateljski odnos, pa često kod njega ostane da prespava kada je u Srbiji, navodi naš sagovornik.

U izjavi za Tportal Martina je priznala da je zaljubljena u Srbina, ali nije želela da otkriva njegov identitet:

- Zaljubljena sam jako u jednog dečka, i to od Kostarike, a on je iz Srbije, iz Beograda. Ali me on ne šljivi baš previše, gleda me kao prijateljicuNišta, pustiću da vreme odradi svoje, kaže učesnica "Survajvera".

Pored Martine i Ava Karabatić je zaljubljena u dečka sa ovih prostora. Najsimpatičnija učesnica rijalitija priznala je da "ludo želi" srpskog manekena Vladimira Vuksanovića.

(A. V. / RTL)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA