Mimi Oro plaća kaznu od 60.000 dinara zbog prostitucije? Starleta tvrdi da ništa nije uradila

- Nemam nikakvu informaciju da sam dobila bilo kakvu kaznu - rekla je Mimi

  • 8

Starletu Mimi Oro je, kako navodi "Alo", Prekršajni sud u Beogradu kaznio sa 60.000 dinara zbog navodnog bavljenja prostitucijom, a Živanovićeva tvrdi da ne može da bude kažnjena za nešto što nije uradila.

DA LI VAM JE OVAKO LEPŠA? Mimi Oro oduševila sve slikom BEZ ŠMINKE! (FOTO)

Da podsetimo, Mimi je prvobitno osuđena na osam dana zatvora i izdržala je polovinu kazne, ali sada neće morati da se vraća iza brave jer joj je novčana sankcija uračunata u presudu.

- U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presuda je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe - rekao je izvor lista "Alo".

Foto: Beogradnocu.com Foto: Beogradnocu.com

Starleta, međutim, za "Informer" kaže da još nije obaveštena o kazni.

- Nemam nikakvu informaciju da sam dobila bilo kakvu kaznu. Poslednje što znam i što se desilo jeste žalba mog advokata na celu tu priču. Ne mogu da budem kažnjena za nešto što nisam uradila, prosto i jednostavno - izjavila je Mimi Oro.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horus

    26. februar 2016 | 16:17

    Ona ne zna ni gde je levo a kamo li da li je i sta uradila...

  • Nikolas

    26. februar 2016 | 20:27

    SRBIJA NEMA ALTERNATIVU I IDE U EU A VI OVU DAMU ZELITE DA KAZNITE ZBOG PROSTITUCIJE-ZNATELI TO DA JE TO POSAO KAO I SVAKI DRUGI POSAO U EU I DA CE SE MOCI KANDIDOVATI ZA GRADONACELNIKA BEOGRADA TAKO PRSATA KAD UDJEMO U EU!!!!! SUTRA CE VAS TUZITI ZA USKRACRNA LJUDSKA PRAVA!!!

  • ?

    26. februar 2016 | 15:50

    Šta je to za nju... Šestorica i na nuli je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA