Dita fon Tiz: Maštam o seksu sa lezbijkom! (VIDEO)

Kraljica burleske u intervjuu za magazin “Advocate” otkrila da bi rado vodila ljubav sa drugom ženom

  • 0

Najpoznatija svetska burleska Dita fon Tiz u razgovoru za magazine "Advocate" priznala je da još razmišlja o tome da ima seks sa lezbijkom. Ona je takođe izjavila da nikada nije mogla da se uklopi u stereotip i da se posebno divi ženama koje su drugačije u odnosu na ostale.

- Mislim da sam sada, u 39. godini, posle mnogo eksperimentisanja, zaključila da sam hetero. To me ne čini srećnom, jer seksualna privlačnost u mojim snovima nije ograničena samo na muškarce. Ali, tako je kako je, zar ne? Mi zapravo ne moramo odlučiti. Ipak, moram priznati, još imam fantazije o tome da me uzme elegantno odevena i prekrasna lezbijka –  odgovorila je kraljica burleske na pitanje o svom seksualnom indentitetu.

Dita je takođe otkrila i da nikada nije mogla da se uklopi u stereotip lepote. Ona kaže da se oseća posebno seksi i dobro u svojoj koži.

- Nikada nisam mogla da se uklopim u moderne stereotipe lepote u Americi, pa me je to podstaklo da formiram svoj stil još kada sam bila tinejdžerka. Vodila me je snažna intuicija da se ljudi ne dive istom tipu lepote i da je ono zbog čega se osećam dobro – upravo ono što me čini seksipilnom. U farmerkama i sa sjajem za usne uvek sam se osećala sasvim obično.

Ova atraktivna burleska ne vidi sebe kao stereotipnu, a njoj se najviše sviđaju žene koje imaju svoj stil.

- Želim da podtaknem ljude da rade ono što im se sviđa, a ne ono za šta misle da je isprevno. Kada otvorite ženeske časopise postoje gomila uputstava šta ne bi smele da rade sa svojom kozmetikom. Umorna sam od tih pravila.u mojoj knjizi je detaljno opisano kako sam sama osmislila svoju garderobu i frizuru.Veoma se divim ženama koje se usuđuju da budu drugačije i glamurozne – zaključila je.

Dita Fon Tiz kreće na svoju novu turneju pod nazivom “Burlesque: Strip Strip Hooray”. Ona je prošle godine posetila i Beograd, gde je imala glamurozan nastup u “Grand Kazinu”.

(izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA