"Zvezde Granda": Ispala Aleksandra Marjanović

Marjanovićeva, koja je pevala pesmu Slavice Ćukteraš "Votka", ispala je iz daljeg takmičenja i izgubila priliku da se nađe u Top 10 ovogodišnjih "Zvezda Granda"

  • 1

U sinoćnoj, 31. emisiji "Zvezde Granda" najmanje glasova imala je Aleksandra Marjanović, koja je pevala pesmu Slavice Ćukteraš "Votka". Ona je ispala iz daljeg takmičenja i nije ušla u Top 10 ovogodišnjih "Zvezda Granda".

Za plasman u finale boriće se: Nikolina KovačAndreana ČekićNikola NešićSlobodan RakićNikola Bokun,Miroslav RadulovićMilica PavlovićVanja MijatovićNadica Ademov i Darko Martinović.

Večerašnji žiri bio je u sastavu: Snežana ĐurišićTijana DapčevićVlada GrajićSaša DragićDragan Stojković Bosanac.

(Izvor: Svet.rs / Foto:Zvezdegranda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kone

    14. maj 2012 | 06:09

    Ovo je primer velikih problema sa sistemom glasanja u kome publika ima preveliku tezinu a i u ziriju sedi nekolko osoba koje ne znaju ni za sta galsaju ni sta je sta. Dragan Stojković Bosanac je jedini zvucao kao da zna o cemu govori i kako da koristi brojeve :-) Tijana Tapcevic je pak bila totalna bruka. Ziri treba da ima manji broj ljudi koji znaju o cemu govore i da imaju pravo veta do 30% kad vide glasove gledalaca. To znaci da bi imali pravo da za 1-3 takmicara (od 11) daju “imunitet” i onda ispada najnizi koga ziri nije zastitio. Realno govoreci trebalo je da ispadnu Miroslav Radulović ili Slobodan Rakić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA