Ava Karabatić: Ne volim seks za jednu noć!

Nevinost sam izgubila sa 17 godina, a zaljubila se prvi put u vrtiću! Za mnom sada luduje 99 odsto muškaraca na Balkanu, kaže hrvatska starleta

  • 2

Ava Karabatić je otkrila kako zavodi, šta su joj glavni aduti i činjenicu da 99 odsto muškaraca na Balkanu luduje za njom. Dok je neki kleveću, a drugi hvale, malo ko će reći da zadarska seks bomba Ava Karabatić ikog ostavlja ravnodušnim. Luckasta i svojeglava studentkinja latinskog i italijanskog jezika Univerziteta u Zadru nespretnim izjavama šokira i zabavlja. Starletu gladnu medijske pažnje, hrvatska javnost je upoznala kad je optužena da je s dečkom i majkom pokušala da uceni profesora fakulteta.

Iako bi mnoge to slomilo, Avi je to bila odskočna daska ka editorijalima i naslovnicama erotskih časopisa, a za nešto više od dve godine uspela je da se nametne i kao nezaobilazno lice sa malih ekrana. Nedavno se vratila sa Kostarike gde se 37 dana takmičila u rijaliti šouu “Survajver”, te je tako postala poznata i u Srbiji i Makedoniji. Kaže da se u civilizaciji oseća kao u balonu jer je provela previše vremena u divljini, ali to je nije sprečilo da se raspriča o detinjstvu, majčinstvu, karijeri, omiljenim političarima.

- Jedinica sam, nažalost. Znači nemam brata ni sestru. Ali kad sam bila dete, nisam ih ni htela. Bila sam vesela, hiperaktivna i razmažena curica koja je stalno tražila ljubav majke i oca. Poštovala sam kućna pravila. Tačno se znalo kad se ide na spavanje. Nikad nisam gledala horore do ponoći, nego bih napisala domaći zadatak i odmah otišla u krevet – priča Ava koja je najsrećtnije trenutke detinjstva provela u zabavnim parkovima. Iako nije odrasla u imućnoj porodici - majka Sanja je medicinska sestra, a otac Ivica aranžer enterijera - mala Ava provodila se u Diznilendu, Gardalandu, Parizu...

- Nisam zahtevna i odmalena sam vredna. Sav džeparac sam stavljala u kasicu prasicu. Nisam trošila na žvake, lizalice i čips kao druga deca. Tako da sam dobar deo sama plaćala kad smo putovali Evropom - ističe Ava.

- Već kao dete znala sam šta hoću. Nekome je mlađe slađe, a meni je obrnuto – kaže Ava. Zaljubila se prvi put u vrtiću, a nevinost izgubila sa 17 godina. Pali se na šarmantne, harizmatične i natprosečno inteligentne muškarce poput Zdravka Mamića. U vezi je dominantna, nežna i mazna. Nema dlake na jeziku i nikada ne preduzima prvi korak. Tvrdi da je veliki anđeo u kojem leži mali demon, a ime je dobila po filmskoj divi Avi Garner, a ne po prašku kao što neki misle.

(A.V./24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haha

    14. maj 2012 | 23:49

    Eto ja sam u tih 1% muškaraca sa balkana. Hmmm, not my cup of tea (što bi rekli englezi), daj malo mozga, da ne komentarišem izgled, to je ipak individualno....

  • pavle

    15. maj 2012 | 08:54

    Ko je ova fufica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA