SRCE DA PUKNE: Marinkova drugarica recituje njegove stihove (VIDEO)

Glumica Tamara Krcunović otkrila je da je Madžgalj pisao i poeziju

  • 5

Glumica Tamara Krcunović bila je gošća u specijalnom izdanju emisije "Amidži šou" koja je bila posvećena Marinku Madžgalju. Ona je otkrila da je glumac pisao i poeziju i za ovu priliku je izdvojila neke njegove stihove koje je i pročitala.

NE MOGU DA PRIHVATIM DA GA JE BOG OSUDIO NA SAMO 37 GODINA: Uplakani Jezdić teško nalazio reči za oproštaj od Madžgalja (VIDEO)

ŽIVEĆEŠ JOŠ NAJVIŠE TRI MESECA: Lekari u avgustu saopštili Madžgalju strašnu procenu!

SUZE SAME KREĆU: Pogledajte tužnu emisiju koju je Amidžić posvetio svom drugu Marinku (VIDEO)

- Kod njega mi je bilo fascinantno da je bio čovek koji je imao neverovatnu sposobnost da dopre do ljudi... Kod njega nije moralo sve da se kaže, da se izgovori. Nekada su pogledi bili dovoljni - rekla je između ostalog Tamara i pročitala stihove pesme koje, kako kaže, dosta govore o Marinku.

Poslušajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sva nasa Masta

    30. mart 2016 | 16:17

    Upalicu svetlo u dnevnim sobama svih nasih pesama. Okusicu stihove i reci svezih malina i slatkih tresanja. Smesticu svu poeziju na stranice i visoke police knjiga. Nahranicu sve tekstove ukusom zivota i psenicom njiva. Ispisacu korice knjiga inkom secanja i pesnickog mira. Novi raspored reci da bi pesma bila draza, lepsa i mila. Uvescu strasti pisanja, znanja, vestina i slobode stila. Potrazicu pomoc u carobnoj magiji svih Andjela i Vila. Jedricu mislima Crnoga Mora i dalekog toplog Krima. Obradicu strofe svake pesme da tekst sto bolje stima. Dovescu junake i Bogove sunca iz stare Grcke i Rima. Dodacu pasuse prepunih dunja, jasena, kestena i lipa. Pusticu u pesme Atlanskog i dugackog Plavog kita. Ubacicu likove devojaka Barbara, Stasa, Greta i Rita. Izbacicu Nominativ, Dativ, Vokativ i Akuzativ u vodu. Uvescu dijalekte i imenice da mi pridevi oci ne bodu. U nasim pesmama glavnu ulogu igrace samo masta. Ukinucu Ko?Sta?Niko Nista,Neko Nesto,Svako Svasta. Skinucu akcenate i fraze pa makar vezbao do ranog jutra. Ako ne stignem da zavrsim pesmu danas ostavicu je za sutra. Poslacu rana proleca u kasne jeseni a topla leta u hladne zime. Stavicu ljubav, vernost, iskrenost srca i duse u tvoje i moje ime. Spojicu teze, prideve, glagole, padeze i skratiti pesmu s time. Skocicu lastom sa Staroga mosta,pisacu dok mi ne bude dosta. Reci cu sve glatko, direktno i kratko i skinucu sav teret sa sebe. Spomenucu putnicke torbe,bakine corbe, a posebno tebe i mene. Pisacu suvu prozu uz svezu domacu bozu i obradicu sve teme. Poseticu s tobom Jerusalemske zidine i mesto zvano golgota. Vraticu sve refrene i ubaciti naj vaznijih nekoliko slozenih nota. Ovom korekcijom iskoristicu sve sto se moze dobiti od zivota. I zavrsim nase stihove sa svim onim sto mi se po glavi sada mota...

  • Djurdja

    30. mart 2016 | 16:56

    Zao mi je Dubravke kao daje kuce a ne damu je bila zena to je sramota njegovih roditelja Madjgalj to nebi dozvolio sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA