Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Djurdja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djurdja

    30. mart 2016 | 16:56

    Zao mi je Dubravke kao daje kuce a ne damu je bila zena to je sramota njegovih roditelja Madjgalj to nebi dozvolio sramota

  • Sva nasa Masta

    30. mart 2016 | 16:17

    Upalicu svetlo u dnevnim sobama svih nasih pesama. Okusicu stihove i reci svezih malina i slatkih tresanja. Smesticu svu poeziju na stranice i visoke police knjiga. Nahranicu sve tekstove ukusom zivota i psenicom njiva. Ispisacu korice knjiga inkom secanja i pesnickog mira. Novi raspored reci da bi pesma bila draza, lepsa i mila. Uvescu strasti pisanja, znanja, vestina i slobode stila. Potrazicu pomoc u carobnoj magiji svih Andjela i Vila. Jedricu mislima Crnoga Mora i dalekog toplog Krima. Obradicu strofe svake pesme da tekst sto bolje stima. Dovescu junake i Bogove sunca iz stare Grcke i Rima. Dodacu pasuse prepunih dunja, jasena, kestena i lipa. Pusticu u pesme Atlanskog i dugackog Plavog kita. Ubacicu likove devojaka Barbara, Stasa, Greta i Rita. Izbacicu Nominativ, Dativ, Vokativ i Akuzativ u vodu. Uvescu dijalekte i imenice da mi pridevi oci ne bodu. U nasim pesmama glavnu ulogu igrace samo masta. Ukinucu Ko?Sta?Niko Nista,Neko Nesto,Svako Svasta. Skinucu akcenate i fraze pa makar vezbao do ranog jutra. Ako ne stignem da zavrsim pesmu danas ostavicu je za sutra. Poslacu rana proleca u kasne jeseni a topla leta u hladne zime. Stavicu ljubav, vernost, iskrenost srca i duse u tvoje i moje ime. Spojicu teze, prideve, glagole, padeze i skratiti pesmu s time. Skocicu lastom sa Staroga mosta,pisacu dok mi ne bude dosta. Reci cu sve glatko, direktno i kratko i skinucu sav teret sa sebe. Spomenucu putnicke torbe,bakine corbe, a posebno tebe i mene. Pisacu suvu prozu uz svezu domacu bozu i obradicu sve teme. Poseticu s tobom Jerusalemske zidine i mesto zvano golgota. Vraticu sve refrene i ubaciti naj vaznijih nekoliko slozenih nota. Ovom korekcijom iskoristicu sve sto se moze dobiti od zivota. I zavrsim nase stihove sa svim onim sto mi se po glavi sada mota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA