Merima Njegomir i Dušan Svilar gosti na koncertu Sestara Gobović (FOTO) (VIDEO)

Etno sastav o kome se sve više priča nastupiće 15. aprila u Sava centru, a na njihovom solističkom koncertu zapevaće i prijatelji benda, popularni pevači Merima Njegomir i Dušan Svilar

  • 0

Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo sisters održaće koncert pod nazivom “Lepota je u tradiciji” na sceni Velike dvorane Sava centra, 15. aprila s početkom u 20 časova.

ETNO KONCERT KOJI SE NE PROPUŠTA: Sestre Gobović u aprilu u Sava centru (FOTO) (VIDEO)

Sestre Gobović snimile spot za pesmu koju je pevao Luis (FOTO)

Na koncertu, koji publici pruža priliku da uživa u lepoti poznatih pesama, ali i otkrije tradiciju kakvu ne poznaje, kao specijalni gosti nastupiće Merima Njegomir i Dušan Svilar, kao i hor i folklor KUD-a “Branko Cvetković”.

- Izuzetno nam je drago što će Merima Njegomir biti naš gost na koncertu. Pre nekoliko godina prošle smo veliku audiciju za snimanje trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda upravo kod nje, kao odgovornog urednika. Ona je velika pevačica i naš uzor u svakom smislu - slažu se Marija i Marina Gobović.

Foto: Promo Foto: Promo

Dušana Svilara je kao gosta pozvao Andrej Andrejević, producent i klavijaturista “Gobo Sisters Banda”, koji je više puta sarađivao s njim.

- Dušan je izuzetno talentovan pevač, divnog glasa, a pre svega jako dobar i lepo vaspitan momak, pa mi je veliko zadovoljstvo što će biti naš gost na koncertu - kaže Andrej.

Foto: Promo Foto: Promo

Sestre Gobović i Gobo Sisters Band predstaviće na koncertu materijal sa svoja dva albuma, "Zora" iz 2014. i "Probudi se" iz 2015.

Foto: Promo Foto: Promo

Ulaznice za koncert prodaju se na blagajni Sava centra po ceni od 1.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA