BRAVO! Amidžić planira da Madžgaljevoj ćerki da sve pare od novog albuma "Flamingosa"!

- Planiramo da sprovedemo u delo tu ideju i da nađemo sponzore - rekao nam je Ognjen

  • 15

Nakon smrti sjajnog glumca Marinka Madžgalja, voditelj Ognjen Amidžić došao je na ideju da učini veliku stvar za svog prijatelja, sa kojim je činio popularnu grupu "Flamingosi", te objedini sve njihove pesme na jednom albumu i zarađeni novac uplati Marinkovoj ćerki Sari, rekao je za Telegraf. 

NEMA NAM POMOĆI, SVI ĆEMO UMRETI: Madžgalj stihovima poslednje pesme predvideo svoju tragičnu sudbinu

- Imam ideju da se sve pesme "Flamingosa" objedine, pa da krenemo u akciju. Biće tu i par novih pesama, do sada neobjavljenih, čak i u kojima Marinko sam peva - rekao nam je Ognjen Amidžić, kojeg je smrt njegovog dugogodišnjeg prijatelja duboko potresla.

Novac koji bi, na žalost poslednji, album "Flamingosa" zaradio, bio bi uplaćen na račun Marinkove ćerke Sare, koju glumac ima iz braka sa Dubravkom Mijatović.

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

SUZE SAME KREĆU: Pogledajte tužnu emisiju koju je Amidžić posvetio svom drugu Marinku (VIDEO)

- Planiramo da sprovedemo u delo tu ideju i da nađemo sponzore. Mislim da je to jedna lepa ideja i to je za sada plan, videćemo dalje - rekao je Ognjen, u nadi da će se ova velika i nadasve humana akcija i realizovati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA