NIJE TO VIŠE ISTA KUĆA: Ćerkica Jelene Marjanović stalno pita: "Jesu li ovi ljudi tu zbog mame?", vučjak Maks cvili i dalje čeka Jecu!

- Pa ne mogu da vam objasnim, ona je bežala... beži od naroda, beži od svih. Ona vidi, ona oseća da njene majke više nema - priča Nada Topčagić

  • 3

Pevačica Nada Topčagić koja je juče sa suprugom Zlatkom bila u kući Jelene Marjanović, kaže da ne može ni da opiše tugu i tragediju koja je zadesila porodicu ubijene pevačice.

"JOJ, SINE, ŠTO ME OSTAVI, KO MI TE UBI": Jauci majke JELENE MARJANOVIĆ odjekuju grobljem (FOTO) (VIDEO)

- Nije to više ta kuća. Izgubila sam dosta prijatelja, i bila sam na sahranama, ali nije to to. Ranije nismo mogli da uđemo u dvorište od vučjaka Maksa, koji je skakao dva metra kada nas vidi. Morali su svi iz kuće da ga drže koliko se radovao. Više nema radost u njemu, on samo leži onako tužan, ja kažem: "Bebo moja, pa gde si ti". Ja ga mazim, a on samo dahće, dahće, pod jelkom, ne ustaje ker... kao da čeka da se Jeca pojavi na vratima. Nisam mogla da verujem kada sam ga videla - priča potresena Nada za Telegraf i jedva pronalazi reči da opiše kako ovu tregediju preživljava mala Jana, petogodišnja čerka Jelene Marjanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POSLEDNJI POZDRAV DRUGARICI: Indi na sahrani ubijene Jelene Marjanović (FOTO)

- Jedva sam uspela da je zasmejem. Pa ne mogu da vam objasnim, ona je bežala... beži od naroda, beži od svih. Ona vidi, ona oseća da njene majke više nema, i rekla je da sav narod tu zbog njene majke. Ona je svesna, ona je jedna pametnica. Našla je nekog mišića, tu u cveću, pa ga je nosila, pa mene kao plaši, a ja šta ću, skačem i vrištim kako bi se ona smejala sa mnom. Ali to traje nekoliko sekundi i ona skupi glavicu... Ma, nema u njoj sedam, osam kila, u detetu od pet godina. Normalno je da su majka i dete jako vezani, ali toliko koliko su bile Jeca i Jana, to se retko viđa. Jelena je Janu vodila svuda, gde god bi pevala Jeca, išla je i mala - rekla je drhtavim glasom Nada Topčagić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    7. april 2016 | 14:49

    Nisam skoro bio ovako potrešen, skrhan sam zbog ove devojčice, pa zašto bre monstrume ostavi dete bez majke, uhhhhhh.

  • NIS

    7. april 2016 | 18:36

    Sve ovo me je jako potreslo, nema reci utehe mnogo mi je zao sto se ovakve stvari desavaju. Saucesce porodici ali, bol i tuga zauvek ostaju.

  • Mic

    7. april 2016 | 23:42

    Tuga prevelika, saučešće porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA