SURVAJVER: Ava se ugojila, Sebastijan najviše smršao! (VIDEO)

U večerašnjoj epizodi takmičari pogađaju svoju kilažu. Starleta se jedina ugojila na ostrvu. Pored Sebastijana, koji je smršao 10 kilograma, dosta je smršala i Aleks

  • 0

U Surajveru se ponovo "zakuvalo". I dok su  novu igru "pogodi koliko si smršao" smislili producenti, za lokalnu šalu pobrinuli su se Žare i Radovan, koji su se pre neko veče dogovorili da prevare Jelenu.

Ova dva takmičara "Survajvera“ dodali su izmišljeni deo u pismu koje je dobilo Veliko veće. Tamo je pisalo da je Jelena u mogućnosti da izabere jednog od takmičara iz plemena Sibu koji će napustiti dalje takmičenje, kao i da vrati jednog „odbačenog“ učesnika. Šminkerka još uvek ne zna da je to samo Žaretova i Radovanova šala. Ona je odlučila da izbaci Kristinu i da vrati Ognjena, koji je poslednji eliminisan.

- Izbacila me je na početku. Ne radim joj ništa loše. Sama je rekla da je ne zanima finale, da je ne zanima nagrada, da je ne zanima da bude pobednik. Rekla je da voli da pere sudove. Želim to da joj omogućim – aludirala je Jelena na Kristinu .

Što se tiče plemena Sibu, tamo su se takmičari gledali u ogledalo i merili. Pobednik je bio onaj ko najbolje poznaje  svoje telo, odnosno onaj učesnik koji je predvideo najmanje odstupanje od svoje prave kilaže, pre nego što je stupio na vagu. Za nekoga je ovo bio pozitivan, a za neke negativan šok.

Najviše se su smršao Sebastijan – čak 10 kilograma. Kod žena to je bila Aleks sa 5 kilograma manjka.

Najmanje kilograma izgubile su Martina i Maja Lena, dok se sa druge strane Ava udebljala.

Ko je pobedio, saznajte u večerašnjoj epizodi.

(Izvor i foto: RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA