NIKOLA ROKVIĆ PAO NA SCENI: Urnebesan šou Pepeljuginih zlih sestara u #TLZP-u! (VIDEO)

- Sigurno da Pepeljuga nije u istoriji imala ružnije sestre nego sada - uz smeh je rekao Ivan Ivanović

  • 2

Neša Bridžis i Nikola Rokvić kao dve zle sestre, Suzana Mančić kao dobra vila i specijalna gošća u ulozi Pepeljuge Katarina Bogićević, bivša učesnica TLZP-a, napravili su sjajan šou u ovom takmičenju. 

I Neši i Nikoli je uspelo da poprilično zasmeju sve. Rokvić se na kraju sapleo i pao, a uzrok tome su bile haljina stegnuta oko članaka i visoke potpetice.

- Sigurno da Pepeljuga nije u istoriji imala ružnije sestre nego sada. Mene je Neša oduševio. Dobro smo se zabavili - rekao je Ivan Ivanović.

Vlado Georgiev je bio duhovit:

- Pozdravio bih Monserat Kabalje. Šalu na stranu, mislim da je Nikola večeras bio više Monserat nego onda, i vas dvojica ste toliko bili u ulozi. Znaš kao ono kad odeš na ispit, pa govoriš "bolestan sam" pa se razboliš. Nemojte da se razbolite.

Pogledajte spektakularan nastup:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    17. april 2016 | 23:05

    Spektakularno! Bravo za sve učesnike!

  • Nenad

    18. april 2016 | 00:30

    Pa sta ako je pao? Stegli mu ovu haljinu i jos muskarac u stiklama, da ne spominjem ovo sto je Suzi bacala po sceni.. Mislim u pravu je Vlado, ljudima je zanimljivije da citaju o tome kako je on pao, nego o njegovom maestralnom glasu. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA