VRATILA DUG: Ceca platila pola miliona evra!

Pevačica isplatila dug prijateljima koji su joj pozajmili novac kako bi državi platila ratu od 500 hiljada evra

  • 2

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uspela je da vrati dug prijateljima koji su joj pozajmili svotu od 500 hiljada evra kako bi mogla da plati drugu ratu državi.  Pevačica i njena sestra Lidija Ocokolijić su 15. decembra 2011. godine uplatili ovaj novac  u budžet Republike Srbije. Za razliku od prve rate, za koju je zaradila prodajom singla “Šteta za mene”, za drugu se znatno pomučila, ali je uspela da izmiri dug zahvaljući brojnim nastupima.

- Deo novca sama je obezbedila i grčevito se borila da nađe ostatak para. Možda bi i sama uspela da prikupi svih pola miliona evra, ali su joj, navodno, posao olakšali prijatelji koji joj nisu okrenuli leđa. Među njima je i jedan slavni fudbaler – rekao je neimenovani izvor za "Kurir".

Ceca se posle osam meseci kućnog pritvora odmah posvetila turneji sa bliskim saradnikom i frontmenom grupe “Miligram” Aleksandrom Milićem Milijem, čiji je novi album "Miligram 2" od pre nekoliko dana u prodaji.

Pevačica je održala do sada osam nastupa u inostranstvu, od Frankfurta do Stokholma. Nezvanično, na jednom gostovanju Ceca je zaradila čak 50 hiljada evra. Ako ovako nastavi, za poslednju ratu koja takođe iznosi 500 hiljada evra, neće imati problema, pošto joj stiže na naplatu tek u junu 2012.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voayer

    18. maj 2012 | 11:52

    Vjerovatno zaradila u rudniku.Da joj nije bilo Arkana ubice nikada ne bi vidjela toliku lovu na jednom mjestu!!!Ona će se na kraju ubiti a djeca će postati siročad jer ima pare koje su krvave.I na kraju jebo državu gdje je pjevaljka udarna vijest,ali eto i to je Srbija!!!!!!!

  • ceca

    18. maj 2012 | 11:17

    Kuku i lele ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA