Bujna, prelepa doktorka grudima i guzom "lečila" rokere, a onda im dala...dijagnozu (VIDEO)

Od seksipilne lepotice sa izvajanim oblinama teško ćete odvojiti oči

  • 6

Grupa "Opća opasnost" objavila je neobičan i prilično seksi spot za aktuelnu pesmu "Gubim tlo pod nogama" koja je, za jako kratko vreme, stekla status velikog hita kod njihovih obožavalaca. 

U spotu dominira izuzetno atraktivna glumica Sanja Azenić. Sjajno se snašla u ulozi doktorke kod koje se članovi benda naprosto utrkuju da dođu na red. 

Seksi Sanja kao da je hipnotisala pevača Peru Galića, ali i sve ostale članove grupe svojim atributima - grudima, guzom... Na kraju, nije joj preostalo ništa drugo nego da hrvatskim rokerima ispiše adekvatnu dijagnozu...

Singl "Gubim tlo pod nogama", posle izuetno uspešnog izdanja "Rocker...to sam ja" predstavlja najavu rada na novom albumu "Opće opasnosti", a, na neki način, i početak promotivnih aktivnosti pred veliki koncert koji će grupa održati 17. septembra na zagrebačkoj Šalati.

Pogledajte spot i uživajte u "zaraznoj" pesmi benda koji nemali broj obožavalaca ima i u Srbiji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Millos

    26. april 2016 | 22:46

    Au au!

  • Isko

    27. april 2016 | 09:48

    E, zemljaci da vam je dato i zlato iz Hrvatske vi bi ga pljuvali. Pesma je puna duha, a doktorka dala pravu dijagnozu. Meni se sve sviđa. Ja sebavim muzikom, pa to mogu da kažem sa punim pravom.

  • Srbija

    26. april 2016 | 23:14

    Ovi Hrvati stvarno nemaju smisla ni za muziku, glumu... Ni za sta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA