DA LI JE SLAGALA? Kim Kardašijan otkrila kolika je STVARNO njena guza! (FOTO)

Najslavnija rijaliti zvezda otkrila je konačno ono što ceo svet zanima

  • 30
Kim Kardašijan Foto: Instagram/kimkardashian

Najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan često je na meti glasina i negativnih komentara, a ono što je rijaliti zvezdu najviše pogodilo jesu priče, navodno neistinite, o njenoj čuvenoj i, moramo dodati, pozamašnoj zadnjici.

SEKS NA VENČANJU: Pijana Kim Kardašijan objavila SKANDALOZNE slike i oborila internet! (FOTO)

- Upravo sam guglala svoje ime, što nisam činila godinama - rekla je Kim Kardašijan, a potom se sa svojom asistentkinjom Stefani osvrnula na pojedine tračeve i natpise o sebi, koji haraju internetom. Podatak koji je starletu frapirao jeste, zamislite, veličina njene guze, pa je otkrila pravu istinu o svom najvećem adutu.

- Moja guza uopšte nije tako velika. Čak nije obima 139 cm, kao što mnogi navode, već ispod 100! - naglasila je Kim.

Foto: Profimedia/INF Foto: Profimedia/INF

Atraktivna crnka je prokomentarisala i medijske natpise o tome kako njen suprug Kanje nije zaljubljen u nju, već je očaran sa Kris, oko čega se apsolutno složila i kroz osmeh potvrdila iste.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Usput je naglasila da ona i Kanje istinski uživaju u braku, te da naslovi kako se trude da dobiju treće dete - nisu tačni.

- Kanje jeste za to, ali ja baš i nisam, trenutno. Ako se desi, desi se. Zato baš i ne mislim da je primereno reći kako se trudimo - zaključila je Kim Kardašijan.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA