IZGUBIO SAM NADU, ONA JE SAMO SENKA: Pismo Breda Pita bolesnoj Anđelini potreslo svet!

- Moja žena se razbolela. Postala je previše mršava i stalno je plakala. Patila je od glavobolja, bolova u srcu i u priklještenim nervima u leđima i rebrima - napisao je Bred Pit pre pet godina u pismu koje je ponovo aktuelno i koje se masovno deli na društvenim mrežama

  • 40

Nakon što je svet obišla informacija da Anđelina Džoli ima samo 36 kilograma, kao i da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo zbog anoreksije, ponovo se na društvenim mrežama deli ljubavno pismo koje je Bred Pit napisao slavnoj glumici pre pet godina, kada je ona prvi put drastično smršala, i kada su njih dvoje bili na korak od razvoda.

MOLIM TE, JEDI, NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE! Očajni Bred Pit pokušava da spasi život Anđelini! (FOTO)

"Izgubio sam nadu i bio sam ubeđen da ćemo se ubrzo razvesti. Ali, onda sam odlučio da nešto preduzmem...", napisao je Bred na početku pisma koje je potreslo svet, i koje opet, zbog zabrinjavajućeg stanja u kojem se Džolijeva nalazi, privlači ogromnu pažnju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Moja žena se razbolela. Stalno je bila nervozna zbog problema na poslu, u privatnom životu, zbog problema sa decom. Smršala je 15 kilograma, i bila je teška samo 44 kilograma u svojoj 35. godini. Postala je previše mršava i stalno je plakala. Nije bila srećna žena. Patila je od glavobolja, bolova u srcu i u priklještenim nervima u leđima i rebrima. Nije spavala dobro i brzo se umarala tokom dana. Naša veza je bila na ivici pucanja. Njena lepota je bila samo senka, imala je podočnjake i prestala je da brine o sebi - priznao je Pit i zatim opisao šta ga je nateralo da se trgne i pomogne Anđelini.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Odbijala je da snima filmove, i nije prihvatala uloge... Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se razvesti… A onda sam odlučio da delujem. Na kraju krajeva, pored sebe sam imao najlepšu ženu na svetu. Ona je idol bar polovine muškaraca i žena na planeti, a ja sam jedini koji ima tu privilegiju da zaspi pored nje i grli je - opisao je čuveni glumac i zadao domaći zadatak svim muškarcima.

Foto: AP Foto: AP

- Počeo sam da je zatrpavam cvećem, poljupcima i komplimentima. Udovoljavao sam joj i priređivao joj iznenađenja svakog trenutka. Davao sam joj mnogo poklona i živeo za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. Hvalio je pred njenim i našim zajedničkim prijateljima. Nećete verovati, ali uspelo je, procvetala je. Osećala se bolje nego ikada pre. Vratila je kilažu, više nije bila nervozna i volela me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. I onda sam shvatio: Žena je odraz svog muškarca – ako je volite do ludila, ona će to i postati – zaključio je Bred Pit.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    28. april 2016 | 12:36

    To je rekao pre par godina kada je vadila jajnike i grudi, očigledno da nije uspelo pošto i dalje izgleda kao kostur. Mislim da je njena bolest mentalne prirode, a ni on nije dalje od mentola.

  • Djoko Kovacevic

    28. april 2016 | 14:33

    Brede Piče mnogo kenjaš.

  • Ava

    28. april 2016 | 12:35

    Ona nije bolesna, ona je luda. Pod hitno u ludaru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA