RAZNEŽIĆE I NAJTVRĐA SRCA: Evo šta je Zoran uradio na tačno mesec dana od Jelenine smrti! (FOTO)

Juče, 2. maja, obeleženo je tačno mesec dana od svirepog ubistva pevačice

  • 29
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Suprug tragično nastradale Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, tačno nakon mesec dana od svirepog ubistva njegove žene, objavio je prvu njihovu zajedničku fotografiju.

CVEĆE I SVEĆE NA NASIPU SMRTI: Porodica obeležila mesto na kojem je SVIREPO ubijena Jelena! (FOTO) (VIDEO)

Na svoj Fejsbuk profil Zoran je postavio sliku sa Jelenom, na kojoj pevačica izgleda srećno dok na njenom licu blista osmeh.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rio

    4. maj 2016 | 00:07

    Cuj postavio sliku na fb. :-)) Pa brate meni da ubiju zenu ja ne bi godinu dana znao sta je fb a ne da izbacujem neke slike i da ocekujem da mi neko lajkuje sliku i da mi govori kako mu je zao!!! Necu ds gresim dusu ali cim sam ga prvi put video tj kad je dao interviju 2-3 dana posle smrti,odmah mi je tu nesto smrdelo. Opet kazem da meni ubiju zenu i da mi posle 2 dana dodje reporter i ispituje me.... :-))) Ma daj te molim vas!!!!!

  • nevena

    3. maj 2016 | 23:34

    Dok god ne objasni zasto mu je mobilni bio iskljucen u vreme ubistva, ciji je plavi karavan i zasto je cela kuca oprana varikinom, srce mi se nece cepati zbog njega vec deteta koje je ostalo bez majke.

  • Mmmm

    4. maj 2016 | 00:01

    Ma daj sta sad on patetise?Neverujem ja njemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA