≫ 

DEDA JE HEROJ, BORI SE KAO LAV: Batina unuka veruje da će glumac pobediti opaku bolest

- On je ne samo borac, nego i moja najveća podrška i inspiracija zajedno s Lulom - rekla je Dina Živojinović

  • 0

Dina Živojinović, unuka Velimira Bate Živojinovića, rekla je da je njen deda hrabro podneo da je ostao bez jednog dela noge. U izjavi za "Alo!" navela da se nada da će on dobiti i ovu bitku i dodaje da su njena baka Lula i tetka Jelena uz njega 24 časa.

SVE GORE OD GOREG: Bata Živojinović, posle amputiranja noge, više ne može ni da govori!

- Nisam sigurna kakvo mu je stanje trenutno jer sam od njegove operacije bila u Parizu. Jedva čekam da ga posetim, jer ću tako moći da konstatujem kako se oseća. Verujem da mu mnogo došla moja tetka i što ja stižem, kada već Miljku deset godina ne daju da se vrati u Srbiju - ispričala je Dina.

Foto: www.mc.rs Foto: www.mc.rs

Na pitanje da li je Bati rečeno da mu je amputirana noga, Živojinovićeva je rekla sledeće:

- Da li mislite da nije sam to primetio?! On se bori sa gangrenom već godinama i svestan je da je ovo bio jedini način da mu se izbace otrovi iz tela. On sve to podnosi herojski, a sumnjam da bi iko imao takvu snagu u ovakvim situacijama. Verovala sam u svog dedu - navela je ona i nastavila:

Foto : Tanjug/ZORAN ZESTIC/ ola / dmm Foto : Tanjug/ZORAN ZESTIC/ ola / dmm

- On je ne samo borac, nego i moja najveća podrška i inspiracija zajedno s Lulom. Mogu samo da sanjam da ću jednog dana imai brak kao što je njihov. Oni su drim tim. Ličin na dedu, stalno se šalim i veoma sam pozitivna, zato se radujemo što ćemo uskoro moći šalimo, jer nije isto preko telefona - zaključila je Batina unuka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA