OVO VIŠE NEĆETE GLEDATI NA TELEVIZIJI: Dunja pokazala OGROMNE grudi posle napuštanja Zvezda Granda! (FOTO)

Dunja Popović je na svojoj Fejsbuk stranici objavila provokativnu sliku koja je izazvala mnogo komentara

  • 34

Dok se polako stišava bura koja se podigla nakon što je Dunja Popović napustila "Zvezde Granda" posle uvreda Marije Šerifović, atraktivna Dunja nije propustila priliku da sve podseti šta propuštaju i objavila je sliku na kojoj dominira njen moćni dekolte. 

Marija trčala za Dunjom, htela da joj se izvini zbog uvreda, evo šta je seksi plavuša uradila! 

Nije nikakva novost da je Popovićeva bila jedna od najseksepilnijih učesnica "Zvezda Granda", a zbog njene odluke da odustane od daljeg takmičenja, sigurno će najviše biti razočarani muškarci...

Foto:  Facebook/dunjapopovicofficial Foto: Facebook/dunjapopovicofficial

Da podsetimo, Dunja je izjavila da je šokirana ponašanjem Marije Šerifović, a da sve bude zanimljivije, u subotu je prikazana emisija iz četvrtog kruga (sukob se dogodio na snimanju petog kruga, prim. aut) u kojoj se Šerifovićeva ponašala sasvim drugačije prema Dunji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iki

    19. maj 2016 | 12:56

    Haha pa sta drugo i moze da pokaze sem sisa dupeta..Ionako joj nije mesto medju zvezdama.Obicna klubska pevaljka.Nikakav talenat...Toliko je boljih pevaca ispalo,realno cudi me da je i do 5kruga stigla

  • Vuksana

    19. maj 2016 | 15:46

    Boze,ima li kraja!? Od kad smo toliko poceli da se bavimo nebitnim osobama,ne vidimo druge stvari oko kojih bi trebalo da se bavimo!Dosta vise sa tim tzv pevacicama,koje grade karijere najpre kod plasticnih hirurga!Bolje bi im bilo da se skinu gole i slikaju za Playboy!!!

  • dunja

    19. maj 2016 | 17:32

    Evo sad cu da prodam televizor od tuge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA